NaslovnicaVijestiArsene Wenger spreman platiti 70 milijuna funti za braniča

Arsene Wenger spreman platiti 70 milijuna funti za braniča

Situacija Virgil van Dijka učinila je posao Maruicija Pellegrina u Southamptonu vrlo varljivim od prvog dana.

Arsene Wenger spreman

Nakon poraza od 4-1 u Leicesteru, menadžer Saintsa je upozorio svoje igrače da neće tolerirati nedostatak predanosti njegovih igrača, ali to je ono sa čime se morao suočavati kod Nizozemca otkako je Liverpoolov interes za njega objelodanjen.

“Kada govorim o nedostatku veze, to je kada niste mentalno 100% na terenu”, rekao je argentinac za Guardian.

Za koga je to mogao govoriti?

[su_live_koeficijenti]

Bivši branič Celtica je predao zahtjev za transfer na ljeto, iako je Liverpool naposljetku izdao izjavu kojom se ispričao zbog njihove potjere, uslijed optužbi da su prvo razgovarali sa igračem, a ne klubom.

S Jurgen Kloppovom ekipom koja prima više golova od bilo koje druge ekipe od top šest ekipa, nije nemoguće da će obnoviti svoj interes u siječnju.

Međutim, prema izvješću u The Timesu, mogli bi se naći u borbi sa još nekoliko klubova Premier lige za Virgil van Dijka.

Manchester City je već dugo povezan sa 26-godišnjakom, koji izgleda kao savršen za prvih 11 na Etihadu.

[su_premierleague]

Arsenal je najnovija ekipa koja je zainteresirana za ovog braniča. Arsene Wenger će navodno ponuditi rekordnih 70 milijuna funti.

Per Mertesacker će se povući iz nogometa na kraju sezone i Wenger će možda morati da dovede novog igrača.

Veliko je pitanje kako će se Wenger odvojiti od tog iznosa, budući da je tradicionalno trošio najmanje novca od svih klubova do sada.

Tko god dovede Van Dijka, vjerojatno će morati da plati velike novce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!