NaslovnicaVijestiArsene Wenger svoje drugo pojačanje ovog ljeta dovodi za 35 milijuna funti

Arsene Wenger svoje drugo pojačanje ovog ljeta dovodi za 35 milijuna funti

Arsene Wenger svoje drugo pojačanje ovog ljeta dovodi za 35 milijuna funti. Arsenal bi mogao završiti svoj drugi ljetni potpis krajem ovog tjenda. Topnici su potvrdili ranije ovog mjeseca da su pojačali svoju momčad sa bosanskim desnim bekom Seadom Kolašincom u besplatnom transferu iz Schalkea.

Arsene Wenger svoje

Arsene Wenger bi mogao potrošiti prvi novac ovog ljeta, a pojačanje je iz Leicester Cityja, Riyad Mahrez, spreman je odustati od svog sna i prelaska u Barcelonu kako bi osigurao prelazak na Emirates za 35 milijuna funti.

Alžirac je prošao kroz vrlo tešku sezonu na stadionu King Power, ali je pokazao što zna kada je 2015/16 osvojio Premier ligu sa Leicesterom.

Oni su sada prolazili kroz turbulentnu sezonu, gdje je u veljači otkaz dobio čovjek koji ih je odveo do naslova, Claudio Ranieri, a klub je bio u opasnoj zoni, gdje im je prijetilo ispadanje.

[su_bonus]

Unatoč tome što je 2016. godine proglašen PFA igračem sezone, Mahrez nije uspio vratiti formu koja je inspirisala povijesni trijumf prvaka u Premier ligi, nakon što je prošlog ljeta spriječen njegov prelazak u Arsenal.

Sada, s Barcelonom, koja je prethodno povezivana sa Mahrezom, usredotočenom na dovođenje Marco Verrattija i Hector Bellerina, Alžirac je skliznuo sa njihovog radara, omogućujući Arsenalu da dovede 26-godišnjaka.

Sport izvještava kako će Mahrez pristati na četvorogodišnji ugovor koji mu nudi klub iz sjevernog Londona, a transfer bi trebao iznositi oko 35 milijuna funti. Ovaj dogovor bi trebao biti gotov do kraja tjedna.

[su_live_koeficijenti]

Jedina stvar koja bi mogla pokvariti ovaj dogovor je kada bi Barca promijenila svoje mišljenje u vezi Verrattija ili ga ne bi mogli dovesti, ali Katalonci su uvjereni da će ga dovesti tako da Arsenal ima slobodan put do Mahreza.

Također pročitajte: Portugal v Čile: Polufinale Kupa konfederacija

Navijači Arsenala, da li ste zadovoljni sa kupovinom koju će napraviti Arsene Wenger? Ovo vjerojatno neće biti posljednje pojačanje Topnika, Wenger je obećao još 2-3 dodatka svom klubu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!