NaslovnicaVijestiArturo Vidal napušta Bayern - ova dva velikana bore se za potpis...

Arturo Vidal napušta Bayern – ova dva velikana bore se za potpis Vidala!

30-ogodišnji Arturo Vidal nakon izgubljenog finala Lige prvaka 2015. godine napustio je Juventus i otišao put Munchena u potrazi za sreću. No čini se kako Vidal svoju sreću ipak nije pronašao u Munchenu jer ovo ljeto mogao bi napustiti njemačkog prvaka.

Čileanski veznjak ove sezone ima solidnu minutažu, preko 2200 minuta, no nije zadovoljan status u Munchenu. Konkurencija je jaka, a Vidal shvaća kako bi negdje drugdje mogao imati važniju ulogu. Dva kluba koja se trenutno najviše bore za potpis Vidala su Manchester United i AC Milan.

Prema navodima medija iz Engleske, Paul Pogba na listi je za otpis. Jose Mourinhom nije zadovoljan Pogbinom igrom, a šuška se i o svađi između Portugalca i Francuza. Navodno Mourinho očekuje da može zaraditi oko 200 milijuna eura od Pogbe ili bi ga mijenjao za Tonija Kroosa i Varanea, ali to zvuči čudno s obzirom da je Toni Kroos u ovom trenutku bolji igrač od Unitedove zvijezde.

[su_premierleague]

AC Milan prošlo je ljeto napravio najveću kupovinu u povijesti kluba i lige, doveli su gotovo cijeli novi sastav, a navodi se kako će ovo ljeto prodati mladog Donnarummu, a dovesti Vidala i Cavanija. AC Milan ima ozbiljne planove da zaustavi dominaciju Juventusa.

Mediji prenose kako je Unitedova ponuda znatno bolja od Milanove. Manchester United nudi Bayernu 50 milijuna eura, a Vidalu 14 milijuna po sezoni. Rijetko tko može parirati ovakvoj ponudi za igrača od 30 godina koji nije u najboljoj formi karijere iako Arturo i dalje igra dobar nogomet.

[su_bet365_app]

Šuška se kako je i Bayern spreman prodati Vidala jer već imaju mlade nasljednike na njegovoj poziciji, a treba im i novac kako bi doveli nove krilne napadače jer Robben i Ribery sljedeće sezone neće braniti boje Bayern Munchena. Od igrača koji se spominju kao potencijalna pojačanja su Gareth Bale, Malcom i Guedes. Predsjednik Bayerna najavio je kako bi Bayern možda mogao srušiti svoj transfer rekord što upućuje na to da bi u Munchen mogao stići upravo Gareth Bale iz Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!