NaslovnicaVijestiArturo Vidal: Više bih preferirao Juventus u finalu Lige prvaka

Arturo Vidal: Više bih preferirao Juventus u finalu Lige prvaka

Veznjak Bayerna, Arturo Vidal, izjavio je da jedva čeka ogled sa bivšim klubom, Juventusom, u Ligi prvaka, iako priznaje da bi se radije suočio s njima u finalu takmičenja.

vidal

U jučerašnjem ždrijebu osmine finala Lige prvaka, Bayern je za protivnika dobio prvaka Italije, ekipu Juventusa. Taj duel poseban značaj ima za Artura Vidala, koji će zaigrati protiv svog bivšeg kluba, koji je napustio prošlog ljeta u transferu vrijednom 28 miliona funti.

Čileanac poziva na oprez protiv “stare dame” koja ponovo hvata dobru formu. Klub iz Torina je nanizao šest uzastopnih pobjeda, te se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u Seriji A nakon što su loše počeli sezonu.

“Oni su veoma jaki. Imali su nekoliko čudnih problema na početku sezone, ali to se i očekivalo jer su dosta promijenili tim. Preferirao bih susret protiv njih u finalu Lige prvaka.”

Utakmica između prvaka Njemačke i Italije će biti od velikog značaja i za Kingsley Comana, koji se pridružio bavarskom gigantu na dvogodišnju posudbu iz Juventusa na početku sezone.

“To će biti velika utakmica. Radujem se tom susretu, došao sam u Bayern kako bih igrao u ovakvim utakmicama”, izjavio je Francuz.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!