NaslovnicaVijestiAston Villa u januaru dovodi napadača Chelseaja

Aston Villa u januaru dovodi napadača Chelseaja

Aston Villa u januaru dovodi napadača Chelseaja. Trener Aston Ville, Remi Garde priznao je da pokušava da dovede francuskog reprezentativca na posudbu. Remy sigurno neće doći jeftino, ali očajna Villa pokušava svim snagama da završi ovaj dogovor za 28-godišnjaka.

Aston Villa u januaru dovodi napadača Chelseaja

Garde želi napadača koji bi mu pomogao u njegovoj misiji da izvuče Aston Villu sa dna tabele i mogućeg ispadanja iz Premiershipa.

Napadač Chelseaja je taj kojeg bi Remi Garde volio da nagovori da dođe u redove Aston Ville i misli da je mogućnost toga veća, jer su zemljaci i dobri prijatelji.

“Loic je momak kojeg dobro poznajem, bio bi zanimljiv igrač za naš tim.”

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

“Ne mogu vam reći kolike su naše šanse da ga dovedemo. On je jedan od brojnih igrača kojeg želim da privučem i dovedem u redove Aston Ville. Loic je sasvim poseban. Zna ovu zemlju i ligu.”

“Aston Villa i Premiership su stvari u koje se mnogi igrači žele uključiti. Naša trenutna situacija nije najbolja, još kada se priča sa igračima koje želite dovesti, to nije baš od pomoći.”

“Ali, izvještaji koje sam već uradio mi pokazuju da ima igrača koji stvarno žele da dođu u ovaj klub.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!