NaslovnicaVijestiAtletico Madrid i Chelsea napokon postigli dogovor!

Atletico Madrid i Chelsea napokon postigli dogovor!

Atletico Madrid i Chelsea napokon postigli dogovor!

Chelsea je novu sezonu Prmiershipa krenuo loše. U prvom kolu poraženi su od Burnleyja sa 2:3 na Stamford Bridgeu, a pored toga atmosfera u svlačionici Bluesa i nije baš najbolja. Antonio Conte nije zadovoljan prodajom Matića Manchester Unitedu, a za takav potez krivi upravu kluba.

postigli dogovor

Sljedeći odlazak sa Stamofrd Bridgea bit će vjerojatno odlazak Diega Coste koji je već duže vrijeme nezadovoljan svojim statusom u Chelseaju. Već u zimskom prijelaznom roku se spominjao odlazak u Kinu, a kao druga opcija spominjao se povratak u Atletico Madrid. Izgleda da ćemo ipak vidjeti drugu opciju – povratak u Atletico Madrid.

Španjolski listovi, kao i Radio Estadio prenijeli su vijesti da je Atletico Madrid postigao dogovor sa Chelseajem u vezi transfera Diega Coste u španjolski klub.

[su_live_koeficijenti_v2]

Costa je jučer u intervju za brazilski ESPN rekao da sebe u budućnosti ne vidi u Chelseaju, te da bi volio otići. Danas su Radio Estadion i Onda Cero (jedna od najvećih radijskih postaja u Španjolskoj) prenijeli informaciju da je Chelsea pristao da pusti Costu za 45 milijuna eura plus 10 milijuna europskih novčanica u potencijalnim bonusima.

Prije nekoliko sedmica kroz španjolske medije se provlačila infromacija da Atletico Madrid nije spreman da plati više od 30 milijuna eura, no izgleda su iz madridskog kluba skupili novac neophodan za dovođenje Diega Coste u španjolsku prijestolnicu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!