NaslovnicaVijestiAtletico Madrid doveo pojačanje

Atletico Madrid doveo pojačanje

Atletico Madrid doveo pojačanje

Španjolski nogometaš Vitolo prijeći će iz Seville u madridski Atletico za 35,7 milijuna eura, s tim da će odmah biti proslijeđen na posudbu u Las Palmas. Vitolo se vraća u matični klub sa Kanarskih otoka jer Atletico ne može ga registrira zbog kazne FIFA-a, ali samo do početka 2018. godine kada ističe sankcija “jorgandžijama”.

atletico madrid doveo

Sevilla nije željela da se odrekne sjajnog bočnog napadača, ali je Atletico aktivirao otkupnu klauzulu i doveo u svoje redove španjolskog reprezentativca. Da je posao praktički završen potvrdili su predsjednik Las Palmasa Miguel Angel Ramirez i sportski direktor Toni Cruz.

“Vitolo će igrati u Las Palmasu do siječnja, onda ide u Atletico.”, poručio je Cruise za radio postaju Cadena Ser.

Mladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka

Barcelona sprema veliku ponudu za igrača Real Madrida: Valverde ga želi na Nou Campu

Messi šokirao izjavom: Kada se vratim u Barcelonu, ne želim ga više vidjeti u klubu

Vitolo je bio vrlo zainteresiran za ovakav scenarij, jer će šest mjeseci provesti u rodnom mjestu. Ovaj 29-godišnji nogometaš četiri godine proveo je na “Sanchez Pishuanu” i dobrim igrama zaslužio je dres reprezentacije Španjolske, odigravši 11 utakmica, uz četiri gola.

[su_cashout]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!