NaslovnicaVijestiAtletico Madrid dovodi Christiana Bentekea?

Atletico Madrid dovodi Christiana Bentekea?

Prema pisanju engleskih medija, Atletico Madrid je zainteresovan za Liverpoolovog napadača Christiana Bentekea, koji se još uvijek nije prilagodio igri tima sa Anfielda.

Atletico Madrid dovodi Christiana

Benteke je stigao u Liverpool prošlog ljeta iz Aston Ville, ali za sad nije ispunio očekivanja. Belgijski reprezentativac je izgubio mjesto u prvoj postavi pored Roberta Firmina, Daniela Sturridgea i Divocka Origij.

Benteke se još uvijek muči sa prilagođavanjem stilu i filozofiji Jurgena Kloppa, a ranije ovog tjedna je izjavio da se osjeća ignorirano odo strane njemačkog stručnjaka, koji je priznao da se njegovo vrijeme u klubu bliži kraju.

Kako navodi Daily Mirror, Atletico Madrid je spreman spasiti karijeru 25-godišnjeg belgijskog reprezentativca, ali i ponuditi mu igranje u Ligi prvaka, što bi bilo vrlo teško odbiti.

Jedina stvar koja nedostaje timu Diega Simeonea je napadač. Iako veliki talenat kao što je Antoine Griezmann vrlo dobro pokriva i tu poziciju, on nije fizička prijetnja za protivnika, tako da je Argentincu potreban neko bolji na toj poziciji.

Benteke je ove sezone ukupno odigrao 34 utakmice u dresu “Redsa”, te pritom postigao samo osam golova i upisao dvije asistencije u svim takmičenjima.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!