NaslovnicaVijestiAtletico Madrid ispravlja greške iz prošlosti!

Atletico Madrid ispravlja greške iz prošlosti!

Ekipa Atletico Madrida u posljednih nekoliko godina igra fantastično pod vodstvom sjajnog argentinskog trenera Diega Simeinea i skoro da su rame uz rame sa neprikosnovenim dvojcem Barcelonom i Real Madridom.

Atletico Madrid ispravlja greške iz prošlosti!

Ono po čemu je ovaj madridski klub poznat je sjajna transfer politika koja im je svake sezone donosila sjajnu zaradu. Za Atletico su prošlosti nastupali vrhunski igrači poput Fernanda Torresa, Sergia Aguera, Davida De Gee, Radamela Falcaa, Diega Coste, Arde Turana i mnogih drugih.

Sada kada su postali jedan od najvećih klubova svijeta, čelnici Atletica se riješili da više ne prodaju svoje kvalitetne igrače, a dokaz za to je i pisanje pouzdanog španskog lista As, koji tvrdi da je Atletico ponudio Antoinu Griezmannu i Saúlu Ñíguezu, ni manje ni više, nego doživotne ugovore.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Griezmannu je u izjavama poslije reprezentativne pauze rekao da je vrlo sretan u Madridu i da nema ništa protiv da ostane, te da je Atletico jedan od pet najboljih klubova u Evropi. Otkupna klauzula za Griezmanna iznosi 60 miliona eura, a najzainteresovaniji za njegovo dovođenje je gradski rival Real.

Što se tiče Ñígueza, on je u januaru bio na pragu potpisa za londonski Arsenal, ali je Tiago slomio nogu, pa je morao da ostane. U drugom dijelu polusezone on igra fantastično i pokazuje svoj kvalitet. Njegova otkupna kaluzula iznosi 45 miliona eura. Kao i Grizmann, ima ugovor do 2020. godine.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!