NaslovnicaVijestiATLETICO MADRID ISPUNJAVA OBEĆANJE GRIEZMANNU: Evo koja zvijezda dolazi na Wanda Metropolitano!

ATLETICO MADRID ISPUNJAVA OBEĆANJE GRIEZMANNU: Evo koja zvijezda dolazi na Wanda Metropolitano!

U posljednjih nekoliko mjeseci mnogo je špekulacija o budućnosti zvijezde Atletico Madrida i reprezentacije Francuske Antoinea Griezmanna.

Atletico Madrid dovodi Lemara

Sjajni napadač se povezuje sa prelaskom u Barcelonu, koja je navodno spremna aktivirati njegovu otkupnu klauzulu u iznosu od 100 miliona eura. Ipak, čekanju će doći kraj ovog tjedna, s obzirom da je 27-godišnjak priznao kako će u narednih nekoliko dana otkriti konačnu odluku.

[su_bingo]

Prema pisanju španjolskih i francuskih medija, Griezmann je odlučio ostati u Atletico Madridu, nakon što su mu čelnici kluba obećali povećanje plate, te dolazak još jedne zvijezde. Naime, španjolski radio Cadena SER je danas objavila informaciju kako su u klubu osigurali broj deset za novo pojačanje, a riječ je o veznjaku Monaca i Antoineovom suigraču u reprezentaciji Thomasu Lemaru.

Ukoliko je ovo istina, to bi bio veliki udarac za transfer planove novog španjolskog prvaka Barcelone, čiji čelnici su bili uvjereni u dolazak Griezmanna, a čak je i legendarni Lionel Messi nekoliko puta dao izjave kako se nada njegovom dolasku na Camp Nou. Argentinac je prije par dana u intervjuu za katalonske novine Sport rekao: “Slažem se da su nam potrebni najbolji igrači kako bismo ponovo osvojili Ligu prvaka, a Griezmann je jedan od njih. Ukoliko ga klub dovede, to će biti sjajno. Ne znam da li nam je prioritet, to zavisi od uprave i trenera.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!