NaslovnicaVijestiAtletico Madrid odredio cijenu za Vrsaljka

Atletico Madrid odredio cijenu za Vrsaljka

Španjolska Marca sutros je objavila kako je Atletico Madrid odlučio odgovoriti na mnogobrojne upite za Šimu Vrsaljka na način da su odredili cijenu. Tko želi našeg desnog bočnog neka nam uplati 25 milijuna eura. Čini se kako bi Šime Vrsaljko već ovu zimu mogao sreću potražiti negdje drugdje s obzirom da ponuda ne nedostaje.

Šime Vrsaljko došao je u Atletico Madrid prošlo ljeto za 16 milijuna eura iz Sassuola. Desni bočni hrvatske nogometne reprezentacije svoj put u ligama petice krenuo je preko Genoe gdje ga je Dinamo Zagreb prodao za 5 milijuna eura, a nakon samo godinu dana Genoa ga je prodala u Sassuolo 5,5 milijuna eura. Šime je došao u Madrid s 24 godine kao zamjena za tada ‘prestarog’ 31-ogodišnjeg Juanfrana koji je još uvijek nezamjenjiv na svojoj poziciji u obrani Atletico Madrida.

Može se reći kako je Vrsaljko imao i nesreće sa ozljedama pa se tako tek nedavno vratio na zelene travnjake, a s obzirom kako se nije nametnuo u sastava Diega Simeonea kako se to očekivalo, a Svjetsko je pred vratima, logičan slijed događaja je hitna potraga za novim klubom. Šime je ove sezone za Atletico Madrid odigrao tek 387 minuta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nova destinacija – Italija?

Za Vrsaljka su najviše zainteresirani klubovi iz Italije, ponajprije Juventus i Napoli. S obzirom da je Vrsaljko dvije sezone igrao u Italiji i zna njihov jezik, a iznimno je talentiran igrač na svojoj poziciji, a može igrati i na drugoj strani, odnosno poziciju lijevog bočnog.

Juventus ga želi jer nisu zadovoljni Mattiom De Scigliom, a Lichtsteiner za mjesec dana ulazi u 36. godinu života i Juventus hitno treba kvalitetnu zamjenu. Problem je što bi im najbolje došao igrač koji nije igrao Ligu prvaka kako bi ga mogli na proljeće koristiti i u napadu na ‘klempavi trofej’. No, svejedno – Juventus je ozbiljno zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca, a sada im je poznata i cijena – 25 milijuna eura što za klub poput Juventusa nije prevelika cifra za takvog igrača.

S druge strane Napoli na poziciji desnog bočnog ima 23-ogodišnjeg Hysaja, ali njih više zanima Vrsaljko za drugu stranu, odnosno za lijevog bočnog. Šime je i u reprezentaciji i u Atleticu znao zaigrati na kontra strani, a s obzirom da je Napoliju ozlijeđen Ghoulam do četvrtog mjeseca hitno im treba rješenje na toj poziciji. Napoli nije prošao skupinu Lige prvaka te će se sada fokusirati na ‘Calcio’ i možda i na borbu za Europsku ligu.

Napoli ili Juventus ili možda pak netko treći, vidjet ćemo, no sve je izvjesnije da bi Šime već sljedeći mjesec mogao zaigrati u Italiji.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!