NaslovnicaVijestiAtletico Madrid 'položio oružuje' u španskoj Primeri?

Atletico Madrid ‘položio oružuje’ u španskoj Primeri?

Ovakvu izjavu Diega Simeone rijetko ko je očekivao. Izgleda da se Atletico Madrid već predao u španskoj Primeri, ako je suditi po izjavi njihovog vođe ‘El Choloa”. Iako se često dešava da jedan tim ima zavidnu prednost u odnosu na drugog i trećeg na tabeli, rijetko kad se dešava da se trener neke ekipe doslovno ‘preda’, što je uradio Simeone.

Atletico Madrid

“Posao koji Enrique radi u Barcu je nevjerovatan. Istina, Guardiola je izgradio ovu ekipu, ali Enrique ju je usavršio do samog kraja. Barca je još jača, učinkovitija, bolja u odbrani…”, rekao je Simeone, dodavši: “Ovo je trenutno najbolji tim na svijetu. Ne vidim ko može da im parira”.

Simeone misli da je pitanje prvaka Španije u potpunosti riješeno, da nema čuda koje će Barcelonu omesti u osvajanju trofeja namjenjenog za prvaka.

Atletico u narednom golu gostuje Gijonu, dok će Barca gostovati Villarrealu, i teško je očekivati bilo kakvu promjenu na vrhu Primere.

Pročitajte najavu utakmice Atletico Madrid – PSV i odličnu okladu!

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!