NaslovnicaVijestiAtletico Madrid u gotovo neizlaznoj situaciji

Atletico Madrid u gotovo neizlaznoj situaciji

atletico qarabag

Atletico Madrid u dvije utakmice protiv debitanta u Ligi prvaka, Qarabağa iz Agdama u Azerbajdžanu, upisao samo dva boda. Momčad Qarabağa prema sportskom portalu transfermarkt vrijedi tek 17,3 milijuna eura, a usporedbe radi prva zvijezda Atletico Madrida, Antoine Griezmann, vrijedi 80 milijuna eura po tom istom portalu.

Uvjerili smo se dakle da novac ne može igrati nogomet za sebe te da bez dovoljno truda ekipa poput Atletica ne može do tri boda na svom terenu čak ni protiv Qarabağa. Iako Atletico ima status kao klub koji se sa svojim skromnim budžetom bori protiv velikih igrača kao što su Real Madrid, Barcelona i slični, no u ovom slučaju oni su taj veliki igrač nasuprot malog Qarabağa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Što sada Atleticu treba za prolazak skupine

Atletico Madrid ne samo da je ugrozio svoj prolazak skupine već mu treba čudo da bi prošao u knock-out fazu Lige prvaka gdje se već godinama probijao do same završnice najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja. Dakle, u skupini C nastupaju aktualni prvak Premier lige, Chelesa, te Roma, Qarabağ i Atletico Madrid, a situacija nakon 4 odigrana kola je sljedeća: Roma je prva i ima 8 bodova, Chelsea je drugi sa 7 bodova, Atletico Madrid nalazi se na trećoj poziciji sa samo 3 boda, a Qarabağ ih ima dva. Još su dvije utakmice do kraja skupine, a pred Atleticom je najteži posao jer preostale dvije utakmice su Chelsea u Londonu te utakmica protiv Rome u Madridu. Ekipa Diega Simeonea ima 3 boda i ukoliko dođe do maksimalnih 6 bodova iz preostale dvije utakmice imat će 9, no čak im ni to ne garantira prolazak skupine jer i Chelsea i Roma imaju preostalu utakmicu protiv outsidera Qarabağa. Dakle, ukoliko i Chelsea i Roma dođu do 3 boda protiv Qarabağa sve ostalo je nebitno i Atletico je ispao iz Lige prvaka već u grupnoj fazi.

Velike momčadi poput Real Madrida, Barcelone, Bayerna te mnoge druge velike momčadi ovu će vijest sigurno dočekati sa veseljem jer svi znamo koliko je Atletico neugodan suparnik u knock-out fazi Lige prvaka gdje je prethodnih godina izbacivao suparnike popute Bayerna, Chelseaja pa čak i dva puta Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka, no njihova noćna mora uvijek su bili Cristiano Ronaldo, Ramos i Real Madrid kojih su ih izbacili svaki put u zadnje četiri godine.

Igrači Atletico Madrida nisu nimalo zadovoljni postignutim u Ligi prvaka ove sezone, pa je tako Gabi jučer nakon utakmice rekao kako je Liga prvaka sranje u kojem on ne želi igrati iako je Atletico do prije nekoliko godina bio jedan od lidera tog natjecanja, a svi se sjećamo dok Atletica na krilima ‘El Tigrea’.

[su_no1forfootball]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!