NaslovnicaVijestiAtletico Madrid želi u klub dovesti zvijezdu Premier lige: Na dobrom su...

Atletico Madrid želi u klub dovesti zvijezdu Premier lige: Na dobrom su putu!

U Madridu, tačnije u Atleticu su odlučni da u svoje redove dovedu jednog od najboljih strijelaca engleske Premier lige. Do kraja transfer roka ostalo je još 6 dana, a Atletico želi povećati konkurenciju u već moćnom napadu ali i možda dovesti zamjenu za Griezmanna, koji bi mogao napustiti Madrid.

Atletico Madrid želi u klub

S Otoka dolazi vijest da pupularne Jorgandžije u klub žele vratiti bivšeg igrača Sergia Agüera, koji je u ljeto 2011. potpisao za  Manchester City upravo  iz Atletica. Tada su iz ATčetica za njegov transfer dobili 36 milijuna eura.

Zanimljivo je da posao uopće nije nemoguć, unatoč tome što trener Citya  Pep Guardiola želi zadržati Argentinca ali istodobno je jasno da je zagrijan za drugu zvijezdu Atletica Antoine Griezmanna.

>> Transfer glasine: Real nudi dvojicu nogometaša plus novac za De Geu, veznjak Juventusa napušta klub, Pastore se vraća u Italiju

Agüero je odigrao 281 utakmicu za City i postigao 192 golova, najviše u povijesti kluba. Za Atletico je odigrao 230 utakmica i postigao točno 100 golova.

[su_bonus]

Diego Costa i Sergio Agüero bi tako predstavljali jedan od najubitačnijig tandema u napadu, što bi ulilo strah u kosti većini odbrana kako u Španiji tako i u Evropi. Istina je da su obojica u zrelim igračkim godinama, imaju 29 godina, ali još nekoliko godina igranja je ispred njih na najvišoj razini.

[su_bet365_100_bonus]

Griezmann je također meta Manchester Uniteda i Barcelone, pa je njegova budućnost u Atleticu prilično neizvjesna. Osim toga, njegova klauzula iznosi 100 milijuna eura, što je iznos koji pomenuti trojac može vrlo lako priuštiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!