NaslovnicaVijestiAtletico Madridu prekipjelo: Simeone želi prodati jednog od svojih najboljih igrača u...

Atletico Madridu prekipjelo: Simeone želi prodati jednog od svojih najboljih igrača u pola cijene

Atletico Madridu prekipjelo. Simeone želi prodati jednog od svojih najboljih igrača u pola cijene. U listopadu u Španjolskoj, više puta je zabilježeno da je Chelsea bio jako zainteresovan za Yannick Carrasca.

Atletico Madridu prekipjelo

U to vrijeme Belgijanac je bio u velikoj formi, s šest golova i dvije asistencije u četiri utakmice zajedno sa tri nagrade za igrača utakmice. Carascova klauzula je iznosila 40 milijuna eura, a Atletico je želio da je obnovi, ali to nije sprečavalo Antonio Contea i Chelsea.

Carrasco je također zvučao kao netko tko hoće da ostane u Atleticu: “Imam ugovor do 2020 i nadam se da ću ostati duže.”

Uskoro je imao ugovor do 2022., i novu klauzulu od 100 milijuna eura. Činilo se da će Carrasco biti dugogodišnji igrač Diega Simeonea, ali El Confidencial tvrdi da to nije slučaj.

[su_euro_soccer_bonus]

Tvrdi se da Simeone želi prodati Carrasca zbog toga što je 23-godišnjak imao svađu sa Simeoneovim članom osoblja i Argentincu je to bilo dovoljno da se odluči za prodaju.

Carrasco se ne prepušta timu na način na koji to Simeone očekuje, a El Confidentcial kaže da je on sada na prodaju.

>> Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

To će obradovati Contea i Chelsea, a Atletico će znati da mora dati ogroman popust na klauzulu od 100 milijuna za igrača, možda oko pola tog iznosa.

Ako bi Conte ostao zainteresiran, onda bi to bila dobra prilika za ovog igrača i Chelsea da ga zgrabi, ali zasigurno ima zabrinutosti čim je Simeoneu prekipilo.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!