NaslovnicaVijestiOpravdan razlog zbog kojeg je Aubameyang izbačen iz Borussije

Opravdan razlog zbog kojeg je Aubameyang izbačen iz Borussije

Nogometaš Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang izbačen je iz momčadi.

Aubameyang izbačen

Naime, kako prenose mediji iz Njemačke Aubameyang je zbog discipline izbačen iz ekipe Dortmunda. Na Twitteru je Dortmund potvrdio kako Aubameyang neće igrati protiv Stuttgarta, čak ni putovati s ostatkom ekipe.

[su_us_open]

Kako Blid prenosi Aubameyang je u kazni zbog toga što je otišao na put u Barcelonu dok je trajala reprezentativna pauza, na internet su postavljenje fotografije kako se on zabavlja sa svojim bratom, te im je stol bio prepravljen alkoholom.

Samo par sati nakon što je Bild objavio ovu vijest, pojavila da informacija da Aubameyang nije kažnjen zbog toga što je otišao na put u Barcelonu.

Najvjerovatniji razlog je zbog toga što je Aubameyang svaki dan kasnio na treninge, te je zakasnio i na trening dan prije odlaska u Stuttgart, a treneru je to bila kap koja je prelila čašu, te ga je izostavio s liste igrača koji idu u Stuttgart.

Na Twitternu je ekipa Borussije Dortmund napisala: “Aubameyang je trenutno izbačen iz momčadi za sutrašnju utakmic, zbog discipline.” Iz kluba novinarima nisu otkrili nikakve druge informacije.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kritičari najviše kirtikuju Aubameyang zbog loše igre Dortmunda, Gabonac nije dugo zabio gol, te je trenutno u krizi, a Borussija je pobjedu izvukla samo na jednoj utakmici u posljednjih sedam.

“Mnogo mi je pomogla pauza zbog reprezentacija. Kritike nisu na mjestu, znam da je moj glavni zadatak da zabijam golove, ali vratiti ću se u formu. Siguran sam”, rekao je Aubameyang.


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!