NaslovnicaVijestiAubameyang može da ide, ali pod određenim uvjetima

Aubameyang može da ide, ali pod određenim uvjetima

Borussia Dortmund je spremna da pusti svog najboljeg nogometaša da ide, ali pod određenim uvjetima. Ukoliko netko ponudi 80 milijuna eura, Aubameyang može da ide.

može da ide

Izvršni direktor “milijunaša” Hans-Joachim Watzke izjavio je da razumije želju brzonogog Gabonca da na ljeto pređe u veći klub poput Barcelone i madridskog Reala, te da može da ide iz Dortmunda, ukoliko bi stigla adekvatna ponuda.

“Ne možemo jamčiti da će igrač ostati u Borussiji do kraja karijere, ali naša snaga je u tome da uvijek nađemo prave zamjene. Podsjećam sve da je Aubameyang bio naša alternativa za ‘smak svijeta’ i odlazak Roberta Lewandowskog u Bayern. Ukoliko netko ponudi 80 milijuna eura, svi bismo razmislili o njegovom statusu “, rekao je Watzke za Kicker.

Aubemeyang je vezan ugovorom za Dortmund do 2020. godine, i dok ističe da je srećan na Signal Iduna Parku, namjerava da ispuni obećanje porodici.

“Da, još uvijek želim igrati za Real, to je obećanje koje sam dao svom djedi”.

“Trenutno se osjećam jako dobro u Dortmundu, a što se tiče budućnosti, vidjećemo”.

Za Aubameyanga je, pored španjolskih velikana, interes pokazao Manchester City i minhenski Bayern, ali je Gabonac odbacio priče da bi mogao preseliti u redove najvećeg rivala Borussije.

Ovaj 27-godišnji nogometaš i ove sezone igra u fantastičnoj formi, jer je postigao 20 golova na 22 meča u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!