NaslovnicaVijestiAubameyang odlazi na kraju sezone, ali ne u Bayern

Aubameyang odlazi na kraju sezone, ali ne u Bayern

Pierre-Emerick Aubameyang, golgeter Dortmunda, rekao je kako je moguće da će otići na kraju sezone, ali je odbacio mogućnost prelaska u Bayern.

na kraju sezone

Prvi strijelac Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang izjavio je da postoji velika vjerovatnoća da napusti klub na kraju sezone, ali je isključio prelazak u redove rivala Bayerna iz Münchena. Nogometaš iz Gabona odbacio je da krene putem Marija Götzea, Roberta Lewandowskog i Mattsa Hummelsa koji su iz Borussije prešli u Bavarsku jer ne želi da razočara navijače “milijunaša”.

“Nitko ne može predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Jedina sigurna stvar je da ću ostati u Dortmundu do ljeta i sretan sam zbog toga. Postoji opcija da u lipnju napravim dogovor oko odlaska, ali to sigurno neće biti Bayern”, rekao je Aubameyang za Bild.

Aubamyang je često puta govorio da mu je san da jednog dana zaigra u dresu Real Madrida, koji je zainteresiran ga vidi u svojim redovima, isto kao i Manchester City za transfer na ljeto.

Brzonogi golgeter ove sezone je postigao 20 golova na 22 utakmice u svim natjecanjima, a trenutno se nalazi na Kupu Afričkih Nacija u domovini, na kojem je već dao dva pogotka za svoj Gabon protiv Gvineje Bisau (1: 1) i Burkine Faso (1: 1).

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!