NaslovnicaVijestiAubameyang: Održao sam pregovore s tim klubom u vezi transfera, a onda...

Aubameyang: Održao sam pregovore s tim klubom u vezi transfera, a onda su me otpisali

Zvijezda Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang otkrio je kako je imao dodatnu motivaciju da postigne gol protiv Tottenham Hotspura u srijedu u okviru prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Aubameyang otkrio u koji klub je trebao preći

Naime, gabonski reprezentativac je toliko želio postići gol jer je klub iz sjevernog Londona odustao od njega 2012. godine nakon što su pregovori išli dobro.

On je na kraju prešao u francuski Saint-Etienne, a za njemački BILD je rekao: “Bio sam tada u Londonu, na Tottenhamovom stadionu i trening terenu. Održali smo pregovore. Međutim, nakon toga me nitko nije ponovo kontaktirao. To mi je dalo dodatno motivaciju da postignem gol protiv njih u srijedu.”

28-godišnjak je postigao tri gola protiv Tottenhama u dvije utakmice Europske lige pretprošle sezone, te je otkrio da je želio ponovo učiniti isto, ali mu ovaj put to nije uspjelo.

Njegov tim je poražen rezultatom 3-1, a jedini gol za goste je postigao novi igrač kluba iz Dortmunda, Andriy Yarmolenko.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!