NaslovnicaVijestiAubameyang otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Aubameyang otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Pierre-Emerick Aubameyang privukao je pažnju mnogih europskih velikana nakon izjave da želi napustiti Njemačku, iako Premier liga ne bi bila njegov prvi izbor za nastavak karijere.

Aubameyang otkrio gdje želi nastaviti karijeru

26-godišnjak će biti meta mnogih europskih klubova nakon sjajne sezone u kojoj je postigao 34 gola za Borussiju Dormund u svim natjecanjima, a samo je Robert Lewandowski postigao više golova od njega u Bundesligi.

Nakon što je već u svojoj karijeri igrao u Italiji, Francuskoj i Njemačkoj, Aubameyang je priznao da bi se želio okušati u Španjolskoj ili Engleskoj, iako ga više privlači La Liga.

Upitan od strane novinara da li namjerava u svojoj karijeri igrati u svih pet najboljih europskih liga, on je rekao: “Nadam se. Što da ne? To bi bilo lijepo, ali vidjet ćemo još.”

“Moj san je igrati u Španjolskoj, jer je moja majka iz Španjolske i imam obitelj tamo. To je jedan od mojih snova. No, za sada sam u Njemačkoj.”

Iako Gabonski reprezentativac preferira La Ligu, također priznaje da bi volio igrati i u Premier ligi, čiji tempo bi mu sasvim odgovarao.

“Pratim Premier ligu, gledam neke utakmice. Timovi su vrlo, vrlo dobri i to mi sve sviđa jer je svaka utakmica u potpunosti otvorena. Također je i puno prostora na terenima, a ja volim prostor jer onda mogu trčati. To su razlozi zašto je to vrlo dobra i posebna liga.”

Aubameyang je sa Borussijom igrao protiv engleskih timova u Europa ligi ove sezone, prvo protiv Tottenham Hotspura, a nakon toga i protiv Liverpoola, te vjeruje da je Jurgen Klopp ključni faktor u eliminaciji njegovog kluba te večeri na Anfieldu.

“Čak ni sada ne mogu da vjerujem. To je nevjerovatno, ali znao sam da će se Liverpool vratiti i preokrenuti. Zasigurno mislim da je Jurgen Klopp ključni faktor u tome. Kad smo igrali u Dortmundu, svi su pričali o njemu, a on nas sve poznaje vrlo dobro.”

“Nakon što smo vodili 3-1 nismo ni pomislili na opuštanje, ali opet smo se malo povukli. Obično bismo radili više presinga i bili bolji u takvim utakmicama. Liverpool ima nešto posebno, Klopp je na igrače prenio tu energiju. Oni mogu pobijediti svaki put, i svaki put kad gube mogu se vratiti i preokrenuti rezultat. Mislim da mogu osvojiti Europa ligu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!