NaslovnicaVijestiAubameyang otkrio šta je presudno uticalo na njegov dolazak u Arsenal

Aubameyang otkrio šta je presudno uticalo na njegov dolazak u Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang otkrio je šta je presudno uticalo na njegov transfer iz Borussije Dortmund u Arsenal, posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka.

Gabonac je napustio Borussiju iz Dortmunda posljednjeg dana prijelaznog roka, u slučaju Arsenala, za rekordnih 56 milijuna funti stigao je u London.

Sedam dana prije toga, u trampi sa Unitedom, Mkhitaryan je stigao je na Emirates, a put Old Trafforda krenuo je Alexis Sanchez.

[su_premierleague]

Par je igrao jako dobro zajedno, u timu Borussije iz Dortmunda, a Aubameyang je sada otkrio da su mnogo razgovarali uoči zimskih transfera.

“Zvao me je nekoliko puta i pitao da li dolazim. Ja sam želio znati da li on prelazi u Arsenal. Kada mi je potvrdio, znao sam da ću i ja za njim”, rekao je Aubameyang.

[su_no1forfootball]

“To je kao da ste ponovo s bratom. On mi je vrlo dobar prijatelj. Igrali smo zajedno i vrlo sam sretan što ga vidim ponovo”, dodao je Aubameyang i naglasio da se on i Mkhitaryan odlično slažu na terenu.

Primjer njihove odlične saradnje vidjeli smo već na prvoj utakmici koju su zajedno odigrali u Arsenalu (5:1 protiv Evertona), uz Aubameyangov gol i tri asistencije nogometaša iz Armenije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!