NaslovnicaVijestiAubameyang potvrdio gdje nastavlja karijeru

Aubameyang potvrdio gdje nastavlja karijeru

Aubameyang potvrdio gdje nastavlja karijeru

aubameyang potvrdio

Nogometaš Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang odlučio je ostati u tom njemačkom klubu. Aubameyanga su, prema navodima medija, u ljetnom prijelaznom roku željeli da angažiraju Milan, Real Madrid, Barcelona. Za njega su, navodno, bili zainteresirani i klubovi iz Kine. Kako je rekao, bio je u iskušenju, ali je prelomio: “Ostat ću u Borusiji”.

[su_live_koeficijenti]

Michael Owen: On će biti najbolji strijelac Premier lige ove sezone

Sportski direktor: Povratak Ibrahimovića u klub? Nikad ne recite nikad!

Neymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku

“Nitko sa sigurnošću ne može reći što donosi budućnost. Razgovarao sam s čelnicima Borussije prije odmora, rekao sam im što mislim, da sam možda spreman i da probam nešto drugačije. Bio sam iskren i otvoren s njima. Ali, nijedan klub koji me je tražio nije mogao to da ostvari. Zato ostajem u Borussiji.”, rekao je Aubameyang za njemačke medije.

Jedini klubovi koji su bili spremni platiti 80 milijuna eura koliko Borussia traži za Gabonca bili su klubovi iz Kine.

“Kina je bila jedna od opcija. Normalno je da sam razmišljao o tome kada su ponudili toliko novca. Znam da su mnogi govorili da bi to bio korak unazad u mojoj karijeri, ali vjerujem da ne postoji osoba koja makar ne bi razmotrila tu ponudu.”, rekao je on.

Aubameyang je u Borussiji od 2012. godine kada je stigao iz St. Etiennea. Karijeru je počeo u Milanu, a u karijeri je još igrao za Dijon, Lille i Monaco.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!