NaslovnicaVijestiAUBAMEYANG SUSPENDIRAN: Ne radim to namjerno!

AUBAMEYANG SUSPENDIRAN: Ne radim to namjerno!

Aubameyang suspendiran iz momčadi Borussije Dortmund, ali kako Gabonac tvrdi nije to namjerno radio, te misli danije zaslužio suspenziju.
AUBAMEYANG SUSPENDIRAN

Naime, kako prenose mediji iz Njemačke Aubameyang je zbog discipline izbačen iz ekipe Dortmunda. Na Twitteru je Dortmund potvrdio kako Aubameyang neće igrati protiv Stuttgarta, čak ni putovati s ostatkom ekipe.

Najvjerovatniji razlog je zbog toga što je Aubameyang svaki dan kasnio na treninge, te je zakasnio i na trening dan prije odlaska u Stuttgart, a treneru je to bila kap koja je prelila čašu, te ga je izostavio s liste igrača koji idu u Stuttgart.

[su_live_koeficijenti]

Gabonac nije shvatio zbog čega je suspendovan, te se odlučio požaliti medijima.

“Zaksnio sam trening par puta, ali to nisam namjerno učinio”, rekao je napadač Borussije Dortmunda Aubameyang za Bild.

Prošli put Pierre-Emerick Aubameyang je bio suspendiran iz ekipe zbog toga što je bez odobrenja uprave Dortmunda išao na put u Milano.

“Kada sam došao s puta iz Miliana, jasno mi je bilo zbog čega sam dobio kaznu, te sam shvatio da je problem bio što nisam poslušao upute koji mi je klub poslao. Ovaj put stvarno ne razumijem zbog čega sam suspendovan.”, kaže Pierre-Emerick Aubameyang, te dodao:

[su_premierleague]

“Mnogo mi je pomogla pauza zbog reprezentacija. Kritike nisu na mjestu, znam da je moj glavni zadatak da zabijam golove, ali vratiti ću se u formu. Siguran sam u to, te ću raditi još jače.”

Kritičari najviše kirtikuju Aubameyang zbog loše igre Dortmunda, Gabonac nije dugo zabio gol, te je trenutno u krizi, a Borussija je pobjedu izvukla samo na jednoj utakmici u posljednjih sedam.

Pierre-Emerick Aubameyang je 2013. godine došao iz Saint-Étiennea u redove Borussije Dortmund, a on je u 139 utakmica. mrežu pogodio 95 puta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!