NaslovnicaVijestiYaya Toure bio je kao dijete bez torte na svoj rođendan, nakon...

Yaya Toure bio je kao dijete bez torte na svoj rođendan, nakon što nije uspio osvojiti nagradu za nogometaša 2015. godine u Africi

Yaya Toure bio je kao dijete bez torte na svoj rođendan, nakon što nije uspio osvojiti nagradu za nogometaša 2015. godine u Africi. I dok je igrač Manchester Cityja govorio zašto bih on trebao osvojiti tu prestižnu nagradu, naposljetku ju je osvojio jedan igrač koji je šutio cijelo vrijeme – Pierre-Emerick Aubameyang.

OIR_resizer (1)

Napadač Borussije Dortmund odšetao se do pobjede, a za to vrijeme Yaya Toure, koji je bio zaslužan što je Obala Bjelokosti osvojila Afrički Kup nacija, se dosađivao.

Gabonac, koji trenutno igra u životnoj formi, uzvratio je Yaya Toureu, koji je rekao kako nagradu ne bih trebao dobiti netko tko nije rođen u Africi.

“Povrijedilo me to što je rekao. Sramota! Nagrada se bazira na cijeloj godini, a ne samo na Afričkom Kupu nacija”, uzvratio je Gabonac, koji je postigao 24 pogotka ove sezone.

Yaya Toure povrijeđen je što nije osvojio nagradu 2015. godine, no zaboravlja kako je istu osvojio 2012. godine, iako Obala Bjelokosti nije osvojila Afrički Kup nacija.

Aubameyang trenutno važi za jednog od najboljih napadača današnjice, dok Toure ne zna još gdje će nastaviti karijeru, a sa ovakvim stavom…

[su_bet365_americki_nogomet]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!