NaslovnicaVijestiAubameyang za 60 milijuna eura odlazi u Premier ligu

Aubameyang za 60 milijuna eura odlazi u Premier ligu

Pierre-Emerick Aubameyang u fantastičnoj je formi ove sezone. Borussia Dortmund može biti sretna što ga ima, no pitanje je koliko će ga dugo moći zadržati jer je već nekoliko klubova iz Premier lige poslalo ponudu za Gabonca.

OIR_resizer

26-godišnjak je postigao 18 golova u 17 nastupa ove sezone, a interes za njegovim uslugama izrazili su Liverpool i Arsenal.

Novinar Kike Martin, koji radi za ugledni list El Confidencial u Španjolskoj, tvrdi kako je Arsenal ponudio 60 milijuna eura Borussiji Dortmund za Aubameyanga.

O odlasku Gabonca iz Njemačke piše se već mjesecima, no ugledni novinar tvrdi kako sada nije riječ o nagađanjima.

Iako je Aubameyang nedavno potpisao novi ugovor sa Dortmundom, odlazak u Premier ligu za 26-godišnjaka je itekako primamljiva ponuda.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!