NaslovnicaVijestiČlan Barcelonine uprave oštro kritizirao igrača Reala: "On je klaun. Zaslužio je...

Član Barcelonine uprave oštro kritizirao igrača Reala: “On je klaun. Zaslužio je šamar”

Nakon sinoćnje utakmice trećeg kola skupine C Lige prvaka između Brage i Real Madrida, član uprave Barcelone, Mikel Camps, oštro je kritizirao Viniciusa Juniora, zvijezdu Real Madrida.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kraljevski klub je ostvario pobjedu na gostovanju protiv Brage rezultatom 2:1, pri čemu su Rodrygo i Bellingham postigli golove, uz izvrsne asistencije brazilskog nogometaša za oba pogotka.

Unatoč tome što je upisao dvije asistencije, Vinicius je privukao pažnju jer je u jednom trenutku počeo izvoditi neobičan potez – skakutao je oko lopte kao da pokušava driblati.

Bez ijednog znaka uznemirenosti, stajao je nepomično dok je preskakao loptu, što je također izazvalo frustraciju kod Campsa. On je na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, napisao kako je takvo ponašanje zaslužilo šamar.

“Nije rasizam, ali zaslužuje šamar jer je klaun. Ovi potezi su nepotrebni i besmisleni na nogometnom terenu”, napisao je Camps.

Iako nije riječ o rasizmu, smatra da zaslužuje kritiku zbog svojih neozbiljnih postupaka. Camps je napisao da su takvi potezi nepotrebni i besmisleni na nogometnom terenu, no naknadno je odlučio ukloniti svoj post.

Međutim, španjolski komentator Oscar Pereiro stao je u zaštitu igrača Los Blancosa izražavajući svoje neodobravanje prema njegovoj igri i istovremeno tvrdeći da nije prekršio nikakva pravila.

Pereiro je istaknuo svoje neslaganje s onim što igrač radi, ali je također napomenuo da igrač ne krši nijedno pravilo. “Ako to želi, slobodan je”, dodao je.

Za bolji uvid u izvedbu Viniciusovog poteza, molimo vas da provjerite priloženi video u nastavku teksta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!