NaslovnicaVijestiAzpilicueta: Hazard je kao novo pojačanje za Chelsea

Azpilicueta: Hazard je kao novo pojačanje za Chelsea

Hazard je kao novo pojačanje za Chelsea, rekao je njegov saigrač Azpilicueta. 25-godišnjak je bio uticajan u pobjedi Chelseaja nad Manchester Cityjem u FA kupu i bek Plavaca kaže da je bolje za njega da se vrati u top formu kada ekipe igraju za trofeje.

Hazard je kao novo pojačanje za Chelsea

Cesar Azpilicueta smatra da se Eden Hazard vratio u formu na vrijeme da vodi Chelsea do trofeja i smatra da je belgijski internacionalac kao novo pojačanje na Stamford Bridge-u.

25-godišnjak se borio sa izuzetno lošom formom ove sezone, pa čak izgubio mjesto u startnoj postavi, a prošle sezone je proglašen za najboljeg igrača Premiershipa.

On se polako vraća u svoju najbolju formu, iako je postigao jedan i asistirao za još dva u pobjedi nad Manchester Cityjem od 5-1 tokom vikenda.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Azpilicueta se nada da će povratak forme Eden Hazarda dovesti Chelsea do Lige prvaka i uspjeha u FA kupu u narednih nekoliko mjeseci.

“Igrati na taj način, Eden je kao novo pojačanje za nas”, rekao je Španac za Evening Standard.

“Eden je veliki igrač i potreban nam je. Mi smo mnogo jača ekipa kada imamo Edena da igra na svom najboljem nivou i imamo veće šanse da dobijemo bolji rezultat.”

“Bolje je imati Edena u najboljoj formi sada, nego na početku sezone.”

“Kraj sezone je kada igrate za trofeje i mi ćemo pokušati osvojiti dva natjecanja.”

Hazard je postigao dva gola u 34 utakmice u svim natjecanjima ove sezone, oba su bila u 2016. godini.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!