NaslovnicaVijestiBa: Mourinhove metode su iscrpljujuće

Ba: Mourinhove metode su iscrpljujuće

Demba Ba je Mourinhove metode opisao kao veoma naporne i iscrpljujuće, rekao je Ba nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz na klupi Chelseaja.

Mourinhove metode su iscrpljujuće

Napadač Shanghai je radio sa Portugalcem na Stamford Bridgeu između 2013. i 2014. godine, ali Ba je napustio Chelsea i prešao u Bešiktaš u julu 2014. godine.

“Mislio sam da će Chelsea nastaviti posao sa Joseom. Rijedak je slučaj vidjeti Moruinha da vodi je jedan klub tri godine. A ovo je to i potvrdilo”, rekao je Demba Ba, pa nastavio:

“Njegove metode su iscrpljujuće, veoma naprone. On je netko tko voli pobjeđivati i kada izgubi možete reći da mu se nebo obruši na glavu. Stvari postanu komplikovane kada izgubi, jer bude užasno ljut. Lice mu prevlada bijes, iako to nije situacija u stvarnosti.”

“To je zato što je pobjednik – kada izgubi, to ga izjeda. To nije loše. On je dokazao da je odličan trener sa svojim mnogim osvojenim naslovima. Volili ga ili ne to vas neće ostaviti ravnodušnim. Govorim o njemu kao o treneru, ne kao o osobi.”

“On nije netko tko ulijeva povjerenje svojim igračima. On je netko ko izvlači najbolje iz igrača. Mourinho očekuje da motivišete sami sebe. Ako nemate dovljno samopouzdanja završit ćete na klupi”, završio je Demba Ba..

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

 

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!