NaslovnicaVijestiBacca želi da ide iz Milana, potvrdio njegov agent

Bacca želi da ide iz Milana, potvrdio njegov agent

Bacca želi da ide iz Milana, potvrdio njegov agent

Kolumbijski nogometaš Carlos Bacca želi napustiti Milan i vratiti se u Španjolsku, izjavio je njegov agent. Bacca , koji narednog mjeseca puni 31 godinu, postigao je 48 golova na 108 utakmica u dresu Seville od 2013. do 2015. godine. Sa tim klubom je osvojio dvije titule u Ligi Europe.

želi da ide

“Dobro je poznato da se Bacca želi vratiti u Sevillu. Imao je sjajno osobno i sportsko iskustvo u tom gradu i zato želi vratiti. Ovo je važna godina za igrače, godina pred Svjetsko prvenstvo, tako da mora igrati više. On je u dobroj formi i spreman za odličnu sezonu.”, rekao je agent Sergio Barila za španjolski list AS.

[su_live_koeficijenti]

OBJAŠNJENJE: Zašto Neymar danas ne može debitovati za PSG

Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Barcelona napravila prvi korak ka zamjeni Neymara: Poslali su ponudu od 90 milijuna funti za 20-godišnjaka

Bacca je iz Seville prešao u Milan prije dvije godine za 30 milijuna eura, ali Kolumbijac nije u najboljim odnosima s trenerom Vincenzom Montellom.

“Kada je Bacca stigao u Milan potpisao je petogodišnji ugovor i imao je namjeru da odradi do posljednjeg dana. Nažalost, došlo je do promjena na čelu kluba i sada Milan ima druge planove. Najbolje bi bilo naći rješenje s kojim bi svi bili sretni.”, rekao je Barila, agent Carlosa Bacce.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!