NaslovnicaVijestiBailly: Nadam se da ću zaigrati s njim u tandemu jednog dana...

Bailly: Nadam se da ću zaigrati s njim u tandemu jednog dana u Manchester Unitedu

Defanzivac Manchester Uniteda Eric Bailly izjavio je kako se nada da će jednog dana zaigrati u štoperskom tandemu sa defanzivcem Benfice Victorom Lindelofom, za kojeg su ‘Crveni vragovi’ zainteresovani.

Klub sa Old Trafforda je povezivan sa švedskim reprezentativcem od decembra, a Mourinho i njegovi pomoćnici spremaju ponudu od 38 miliona funti kako bi ga doveli u zimskom prelaznom roku.

Međutim, iako je interes za Lindelofa opao u posljednje vrijeme, Bailly, koji je trenutno sa reprezentacijom Obale Bjelokosti na Afričkom kupu nacija, bio bi zadovoljan dolaskom Lindelofa u klub.

“Nadam se da ću zaigrati s njim u štoperskom tandemu, te da će nam pomoći”, rekao je Bailly za švedske novinare nakon što je njegova reprezentacija slavila u prijateljskom utakmici protiv Šveđana rezultatom 2-1.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

“On je vrlo dobar igrač, veoma kvalitetan i sigurno će se dobro snaći ukoliko dođe u Manchester United. Imamo mnogo dobrih centralnih defanzivaca, Chrisa Smallinga, Marcosa Roja i Phil Jonesa, ali nadam se da ću jednog dana zaigrati sa Lindelofom.”

“Svjestan sam da ni sam nemam garantirano mjesto u prvoj postavi i znam da se moram dokazivati ukoliko želim igrati. Svi se borimo za mjesto i mislim da svi radimo dobar posao i da se trudimo. No, mislim da bismo se slagali odlično Lindelof i ja.”

United je slavio u posljednjih osam utakmica u svim takmičenjima, te je neporažen u Premier ligi još od sredine oktobra/listopada.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!