NaslovnicaVijestiBale poručio čelnicima Reala: Želim u ovaj klub!

Bale poručio čelnicima Reala: Želim u ovaj klub!

Gareth Bale, nogometaš Real Madrida, prema navodima španjolskih medija poručio je čelnicima “kraljevskog kluba” da želi da napusti Santiago Bernabeu.

Reprezentativac Walesa već dugo se spominje kao jedan od glavnih kandidata za odlazak iz Reala, pošto nije zadovoljan statusom kod trenera Zinedinea Zidanea.

28-godišnji krilni napadač navodno je želja klubova iz Premier lige, Manchester Uniteda, ali i Tottenhama, iz kojega je i prešao u Real Madrid.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Šef struke Uniteda, Jose Mourinho, javno je hvalio Baleove kvalitete, ali Portugalac je tvrdio kako je bilo kakav dogovor “nemoguća misija”.

Ipak, prema saznanjima španjolskog Don Balona, Bale želi da se preselin na Old Trafford, te da je izrazio svoje želje vodećim ljudima madridskog kluba.

Međutim, Don Balon smatra da je previsoka cijena koju je odredio Real problem za “Crvene vragove”.

Giggs: “Savjetovao sam upravi da prije tri godine kupi ova dva igrača ali…”

Evo šta je Jose Mourinho uradio nakon blamaže u Bristolu

United je spreman da plati tek 53 milijuna funti za Balea, dok Real traži čak 80 milijuna, što je nešto manje od iznosa koji su platili Tottenhamu 2013.

Bale je svoju karijeru započeo u mlađim uzrastima Southamptona, da bi već 2006. potpisao profesionalni ugovor sa Southamptonom u kojem ostaje tek jednu sezonu. Njegove odlične igre nisu ostale nezapamćene pa je već sljedeće sezone, u ljeto 2007. Tottenham kupio Balea za 5 milijuna funti. Sa Tottenhamom je igrao Ligu prvaka i Europsku ligu.

1. rujna 2013. Bale prelazi iz londonskog Tottenhama u madridski Real za 91 milijun eura. Time je tada postao drugi najskuplji nogometaš na svijetu, odmah iza Cristiana Ronalda.

[su_bet365_100_bonus]

Bale nije uspio da se nametne kod Zinedina Zidanea, a u tome su ga umnogome spriječili i veliki problemi sa ozljedama.

Zvijezda Reala započela je tek četiri utakmice ove sezone u La Ligi, a jednom je ušao sa klupe. Real sutra dočekuje Barcelonu u 13.00 časova u El Clasicu, a Bale će kako stvari stoje, utakmicu započeti sa klupe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!