NaslovnicaVijesti"Navijam za Liverpool i ovo me posebno boli, ali sezona se mora...

“Navijam za Liverpool i ovo me posebno boli, ali sezona se mora poništiti! Ne bi bilo pošteno prema ostalima!”

Koronavirus je poremetila cijeli svijet početkom 2020. godine, kada su se zaustavile i sve lige u Europi i svijetu. Stvari su se počele stišavati i sada se sport ponovo vraća na male ekrane, jer nećemo biti u mogućnosti da gledamo utakmice na stadionima neko određeno vrijeme.

Navijam za Liverpool

Francuska liga je prekinuta, gdje se odlučio prvak, a to je naravno PSG, koji je bježao ostalim ekipama na prvoj poziciji veliki broj bodova.

Bundesliga se uskoro nastavlja, točnije 16. svibnja, dok čelnici Serie A ozbiljno razmišljaju o poništavanju lige, jer se situacija sa koronavirusom izgleda nije smirila, s obzirom da su se neki igrači zarazili na treninzima.


Što se događa sa Premiershipom? Pa još uvijek se ne zna da li će se nastaviti, no ako se nastavi, na koji način bi se to moglo dogoditi.

U Engleskoj vjeruju da se Premier liga mora završiti, pa kad bi se i sve utakmice igrale u glavnom gradu Londonu, no ima i onih koji vjeruju da to ne bi bilo fer i korektno ka drugim klubovima te da se sezona treba poništiti.

“Premier liga ne može naći pošten način za sve pa mora biti poništena”, rekla je novinarka Sam Quek za Daily Mirror.

“Ponovno pokretanje Premier lige se mora dogoditi. Zaista dijelim zabrinutost sa onima koji vjeruju da će se navijači okupljati oko stadiona svojih klubova pa čak i ako se bude igralo pred praznim tribinama. Zbog toga se utakmice moraju igrati na neutralnim terenima.”

“Veliki problem odmah nakon sigurnosti je korektnost u sportu, što svi zahtijevamo. Ako sezona bude trajala 40 tjedana, onda se pravila ne mogu mijenjati u pola sezone, jer to neće biti pošteno prema ostatku lige.”

“Da vam objasnim situaciju Brightona koji u sljedećih par tjedana dočekuje Arsenala, Manchester Uniteda, Liverpoola i Manchester Cityja. Oni u borbi za opstanak u Premier ligi moraju pobijediti utakmice do kraja lige i njima je potrebna pomoć navijača, a sada bi oni te utakmice trebali igrati na neutralnim terenima. Nabrojani klubovi su već igrali pred svojim navijačima”, objasnila je Quek zašto ovo sve nije pošteno.

“Odgoditi sezonu sve dok se ova opasnost od koroanvirusa ne smiri bilo vi veliki udarac za nogometnu ekonomiju, a svi znamo da je nogomet globalni sport. Zbog europskih natjecanja, sezona se mora završiti do kolovoza. Nemamo drugog načina, ja iskreno navijam za Liverpool i ovo me zaista boli, ali ispred titule Liverpoola ja želim sigurnost našoj zemlji, želim sportsku pravednost i napredak naših klubova.”

Liverpoola samo dvije pobjede dijele od osvajanja prvog naslova prvaka nakon 30 godina.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!