NaslovnicaVijestiEPSKA PREDSTAVA u finalu Lige prvaka bi mogla biti njegova zadnja utakmica...

EPSKA PREDSTAVA u finalu Lige prvaka bi mogla biti njegova zadnja utakmica u dresu Reala: Bale usred velikog slavlja otkrio da…

Sjajni velški reprezentativac Gareth Bale donio je titulu prvaka Evrope Real Madridu. Ma koliko god to zvučalo čudno s obzirom na njegove minute provedene na terenu ove sezone, to je činjenica. Sa dva gola u finalu Lige prvaka, od kojih je jedan remek djelo, Bale je postao omiljen igrač među navijačima Reala, barem na kratko, jer je već dao naznaka da bi mogo napustiti klub.

zadnja utakmica u dresu Reala

Gareth Bale bio je taj koji je ulaskom u igru donio prevagu na stranu Real Madrida. Iako nije igrao od početka, bio je veliki junak u Kijevu, gdjeje postigao čak dva gola. Makazice su savršena nogometna poezija, a nesretnog Loris Kariusa je još jednom matirao iz velike daljine, zahvaljujući prvenstveno Nijemcu.

>> OPROSTITE MI KRIV SAM ZA PORAZ: Da li je emotivna poruka dovoljna da se prekine medijski linč njemačkog golmana?!

Kako god, velški reprezentativac sjaji kao u najbolje vrijeme a nakon utakmice u Ukrajini, Bale je dao naslutit da bi njegova epska predstava u finalu mogla biti zadnja utakmica u dresu Galaktikosa. Bale je priznao da nije zadovoljan statusom koji je imao tijekom ove sezone u Realu, gdje je veliki broj utakmica počeo na klupi za rezerve, baš kao i ovu protiv Liverpoola.

[su_cashout]

“Činjenica je da moram redovito igrati, iz tjedna u tjedan, ali ove sezone to nije bilo tako,”.Rekao je bivši član Tottenhama usred velikog slavlja sa igračima Reala. Veliki broj medija odmah ga je povezao s povratkom na otok,  a Bale je zatim dodao: “Istina je da sam se nakon pet ili šest tjedana sezone nesretno povrijedio, ali nakon toga sam uvijek bila savršeno pripremljen za igru. Trenutno sam vrlo razočaran jer nisam započeo ovogodišnje finale. Mislim da sam to zaslužio, ali trener je taj koji odlučuje. Na ljeto ću ozbiljno razgovarati sa svojim agentom o mojoj budućnosti. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!