NaslovnicaVijestiBalotelli bijesan na Dani Alvesove komentare za smrt Davide Astorija

Balotelli bijesan na Dani Alvesove komentare za smrt Davide Astorija

Uoči dviju utakmica Lige prvaka u utorak navečer, na Anfieldu i Parku Prinčeva održana je minuta šutnje u čast Davida Astorija. Prerana smrt Fiorentininog braniča zbog srčanog udara u nedelju devastirala je nogometni svijet.

Balotelli bijesan

Sve utakmice Serije A su odgođene u nedelju, budući da je talijanski nogomet bio u skladu sa takvim neočekivanim i uznemirujućim vijestima o čovjeku koji je, po svemu sudeći, bio klasa i van terena kao i na njemu.

Fiorentina je u utorak priopćila kako su umirovili dres broj 13, dok je Cagliari, gdje je Astori proveo osam godina od 2008., uradio isto.

No, uprkos izljevu tuge i počasti za talijanskog braniča, došlo je do nekih bezosjećajnih komentara PSG-ovog i igrača Brazila Dani Alvesa.

Na pitanje o Astorijevoj smrti, Alves je naveo za The Sun: “Nismo bili previše poremećeni, jer ga nismo jako poznavali, žao mi je zbog njegove obitelji.”

[su_bonus]

“Mislim da je Davide učinio ono što je dugovao u ovom kaotičnom svijetu i da je sada na boljem mjestu.”

“Ali u svijetu svaki dan tisuće djece koja ne dobivaju mnogo pažnje umiru od gladi i jednako su važni.”

“Moramo umrijeti prije ili kasnije, jer mi samo prolazimo ovim svijetom.”

“Možda smo tužni, ali sigurno nismo kao njegova obitelj.”

A sada je Mario Balotelli odgovorio, oslobađajući svoju frustraciju na live Instagram videu.

“Ono što je rekao nije bio u krivu, ali je mogao da to zadrži za sebe u tom trenutku”, izjavio je Balotelli.

“Trebao je samo prenijeti sućut i to je to, ne govoriti o smeću. Te komentare ne možete izustiti kada se suočite sa nečijom smrću.”

“Rekao je stvari koje su imale veze sa svime. Astori je bio dobar momak, uljudan, a to mogu reći, jer sam igrao sa njim za Nazionale.”

[su_champions_league]

Balotelli je kritizirao komentare Alvesa i to s pravom. U pravu je kada je rekao da je Alaves trebao samo da prenese sućut i ostane na tome.

“Nažalost, ne mogu ići na sprovod u četvrtak, jer imam trening, inače bih ušao u auto i prisustvovao”, dodao je Balotelli.

“To je nešto što se dogodilo unatoč mnogim provjerama kojima smo podvrgnuti svakog mjeseca. Strašno je razmišljati o ovome, jer je bio u krevetu i činio se dobro.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!