NaslovnicaVijestiBalotelli: Mogu osvojiti Zlatnu loptu

Balotelli: Mogu osvojiti Zlatnu loptu

Nogometaš Nice Mario Balotelli rekao je da nije nemoguće da u bliskoj budućnosti osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta, ako ga zaobiđu ozljede.

Zlatnu loptu

Balotelli se sinoć, nakon problema s ozljedom lista, vratio na teren u pobjedi Nice protiv Krasnodara od 2:1 u Ligi Europe.

Bivši nogometaš Intera, Milana, Manchester Cityja i Liverpoola je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka prešao u Nicu i dobro je počeo sezonu, sa šest golova u šest prvenstvenih utakmica. Nakon 16 kola Nice je prva na tablici s tri boda više od Monaca i četiri od aktualnog prvaka PSG.

Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo je najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, ispred Lionela Messija iz Barcelone, a Balotelli se nada da će i on jednog dana osvojiti to priznanje.

“Ronaldo i Messi su u ovom trenutku najbolji i nitko ih ne voli. Nevjerojatno. Ali, ako budem imao dobru godinu, bez ozljeda i potpuno koncentriran, mislim da nije nemoguće da osvojim Zlatnu loptu. Ako jednog dana osvojim priznanje, mislim da će Ronaldo i Messi i dalje biti najbolji, pošto su Zlatnu loptu osvajali četiri ili pet puta “, rekao je Balotelli, prenio je Sky.

On je dodao da se neće vraćati u neki od bivših klubova, posebno Inter i Liverpool.

“Oduvijek sam bio navijač Milana, čak i kada sam igrao za Inter. Nikad ne reci nikad, ali Inter je vrlo kompliciran. Ako budem morao da se vraćam u Italiju, to će biti Milan. Ako se budem vraćao u Englesku, to sigurno neće biti u Liverpool, pošto sam tamo bio vrlo loš. Ekipa je dobra, navijači su sjajni, ali nikada se ne bih vratio u Liverpool “, naveo je on.

“Prvo na koga pomislim u Engleskoj je Manchester City, a drugi tim koji sam uvijek volio je Arsenal. To ne znači da ću igrati tamo, već da ih samo volim”, dodao je talijanski napadač.

On je imao dobru sezonu u Francuskoj sve do ozljede lista u studenom, zbog koje je pauzirao tri tjedna, ali će biti spreman za derbi protiv Paris Saint-Germaina u nedjelju navečer na Parku prinčeva.

“Postižem golove zato što igram. Prošle sezone nisam igrao mnogo, pa zato i nisam postizao golove. Bio sam i dugo ozlijeđen. Kada se dobro osjećam onda igram i postižem golove. Imao sam ozljede u prošlosti koje nisu bile veliki problem, već je bio problem što su dolazile “, rekao je Balotelli.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!