NaslovnicaVijesti"Balotelli mora da se dokaže u Milanu"

“Balotelli mora da se dokaže u Milanu”

Italijanski napadač, Mario Balotelli nalazi se trenutno na pozajmici u Milanu iz Liveroola. Veći dio sezone je propustio zbog povrede prepona, a sportski direktor kluba iz Milana, Adriano Galliani rekao je za italijanske medije da će Balotelli trebati da se dokaže kako bi ostao u Milanu.

Balotelli

“Mario je trenutno dobro, ima nevjerovatnu želju da ostane u Milanu i da se dokaže na terenu. Rekao sam mu da mora da se dokaže kako bi ostao. Sigurno ga nećemo ostaviti u timu da igra utakmice samo zato što nam je simpatičan. Dao mi je obećanje, i ja se nadam da će on to ispuniti.”, rekao je Galliani a prenose italijanski mediji.

Galliani je takođe iskoristio priliku da kaže nešto o šansama Milana u Seriji A u borbi za mjesto koje vodi u Europu. Galliani je komentarisao i predstojeći duel između Milana i Juventusa koji se nalazi na prvom mjestu italijanskog prvenstva.

“Ako Juventus osvoji titulu to znači da će još jedno mjesto u ligi voditi u Europu. Prioritet nam je da obezbijedimo europsko takmičenje kroz ligu, ne želimo da mjesto u Ligi Europe tražimo u finalu kupa, to bi bilo kao da igramo ruski rulet. Moramo da nadoknadimo bodove koje smo izgubili u posljednjim utakmicama.”, rekao je Galliani za tamošnje medije.

Zbog velikog broja povreda u timu Milana, 18-godišnji Manuel Locatelli bi mogao da debituje u dresu Milana protiv Juventusa.

“Montolivo nam je povrijeđen, a Bertolacci je suspendovan, tako da Mihajlović može da bira između njega, Maurija i Polija. Ako je već neki igrač dio prvog tima, onda može i da igra.” zaključio je Galliani.

Što se tiče ostatka tabele u Seriji A, Juvents je prvi sa 73 boda, drugi je Napoli sa šest bodova manje, dok treće mjesto zauzima ‘Vučica’ sa 63 boda na svom kontu. Ispred Milana se nalaze Inter i Fiorentina sa 55, odnosno 56 bodova.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!