NaslovnicaVijestiMihajlović: Balotelli ne radi apsolutno ništa za ekipu!

Mihajlović: Balotelli ne radi apsolutno ništa za ekipu!

U susretu 30. kola italijanske Serije A, sinoć su na San Siru Milan i Lazio remizirali 1:1. Ovim remijem, Milan je ostao na šestom, a Lazio na osmom mjestu prvenstvene tabele. Rossoneri su tako propustili priliku da se približe Interu i Fiorentini na četiri boda.

Mihajlović Balotelli ne radi apsolutno ništa za ekipu!

Oba pogotka postignuta su u prvih 15 minuta igre. Lazio je stigao do vodstva u devetoj minuti, kada mrežu Rossonera pogađa Marco Parolo. Radost gostiju je trajala samo šest minuta. Carlos Bacca je izjednačio rezultat na 1:1, te je ovo bio i konačan rezultat meča.

Srbijanski trener na klupi Milana Siniša Mihajlović bio je nezadovoljan ostvarenim rezultatom njegove ekipe, ali i prokomentario njegov mogući odlazak iz Milana na kraju sezone.

“Još jedna propuštena prilika, mogli smo se približiti Fiorentini i Interu. Dominirali smo u drugom poluvremenu, ali ako nijednu od stvorenih prilika neiskoristimo, teško je pobijediti. Ali barem smo se više trudili i bili odlučniji u poređenju sa prethodne dvije utakmice,” rekao je nakon utakmice Mihajlović.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Mihajlović je vrlo direktno iskritikovao svoje napadače zbog neučinkovitosti i nezalaganja. “Jeremy Menez i Mario Balotelli nisu igrači koji su se ikada žrtvovali za ekipu, ali su znali praviti razliku u napadu. U ovom trenutku oni ne rade ništa od toga.”

“Hoću li se odlučiti za odlazak na kraju sezone? Da, i to je opcija, ali kao što sam rekao već puno puta, imam ugovor s klubom još jednu godinu”, istakao je Mihjalović na kraju.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!