NaslovnicaVijestiBalotelli: Odlazak u Liverpool najveća greška, mogu osvojiti Zlatnu loptu

Balotelli: Odlazak u Liverpool najveća greška, mogu osvojiti Zlatnu loptu

Mario Balotelli je na spektakularan način debitirao u dresu Nice, a potom je dao intervju u svom stilu. “Super Mario” je opet u centru pažnje. Nestašni Talijan se debiju u dresu Nice upisao dva puta među strijelce protiv Marseillea i pridonio pobjedi svog tima 3:2.

hd-mario-balotelli-nice-marseille-ligue-1-11092016_15mu6mtwwboze1g9wr8k4hwsb8

Svi europski mediji prenijeli su Balotelija izjave za Canal + gdje igrač ističe što mu je bila najveća greška u karijeri i komentira zašto nije poput Zlatana Ibrahimovića

“Odlazak u Liverpool je bila najgora odluka u mom životu. U klubu mi se ništa nije svidjelo osim navijača i nekoliko suigrača s kojima sam imao odličan odnos. Imao sam dva trenera, Rodgersa i Kloppa, ali mi se nisu svidjeli kao osobe, a ni njihov način rada”, rekao je Balotelli.

Marija su pitali za stav o Ibrahimoviću, a on je naglasio svoju različitost u odnosu na njega.

“Nisam ja kao on. Njega kada okružite lavovima on je miran. Okružite ga dobrim ljudima, on je opet miran. Takav je, ja nisam”, rekao je Talijan.

“I dalje vjerujem da mogu osvojiti Zlatnu loptu. Nije još kasno za to. Već sam je trebao i osvojiti, ali napornim radom na treninzima je mogu osvojiti u naredne tri godine”, rekao je 26-godišnji napadač.

Balotelli je doveo domaćine u vođstvo u 7. minutu iz jedanaesterca. Gosti su preokrenuli rezultat pogocima Floriana Thauvina i Bafetimbija Gomisa sa bijele tačke. 12 minuta prije kraja meča na scenu ponovo stupa nekadašnji reprezentativac Italije koji poravnava skor svojim drugim golom. Trijumf Nici doneo je Wylan Cyprien u 87. minutu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!