NaslovnicaVijestiBalotelli prekinuo šokantni niz koji je trajao 563 dana: Postigao dva posebna...

Balotelli prekinuo šokantni niz koji je trajao 563 dana: Postigao dva posebna gola

Balotelli prekinuo šokantni niz koji je trajao 563 dana. Postigao dva posebna gola. Ne događa se često da su navijači očarani sa onim što se događa u Nici, ali to je učinak Mario Balotellija.

Balotelli prekinuo

Premier liga je opljačkana od njegove slavne ekscentričnosti kada je Jurgen Klopp prekinuo njegovu čaroliju u Liverpoolu i poslao ga u Francusku ligu 1. na slobodnom transferu – iako mu ugovor zapravo nije istekao.

Redsi su rizikovali sa Balotellijem i taj rizik se nije isplatio. Ne poričemo njegov talenat, međutim, kao što je to uvijek bila situacija sa talijanom, uvijek postoje dvije strane njegove kovanice.

[su_bet365_200_bonus_mali]

S jedne strane, on može biti sjajan. S druge strane, on ima tendenciju da bude neobjašnjivo frustrirajući.

Spomenimo neke od njegovih bizarnih dešavanja u karijeri. Borba s Roberto Mancinijem na Manchester Cityjevom treningu. Postavljanje vatrometa u vlastitoj kući. Otkrivanje majice na kojoj je pisalo “Zašto uvijek ja”, koju je nosio ispod dresa u pobjedi protiv Uniteda na Old Traffordu (6-1).

Nice ne može biti posve siguran što ih čeka sa Balotellijem, ali kao i brojni klubovi prije njih, odlučili su se da je to vjerojatno vrijedno rizika.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Najveća prednost Nice-a

Kao takvi, oni su svjedočili dobrom, lošem i stvarno bizarnom karakteru napadača ove sezone.

Prije nekoliko mjeseci, on je izgledao kao da bi mogao ispaliti Nice u borbu za naslov, ali te nade su od tada nestale.

Ipak, u petak navečer, njegova dva gola protiv Lillea je njegovu ekipu vratio u tu utrku. Trenutno stanje tabele, Monaco je na vrhu sa 71 bodom, Nice je drugi sa 70, dok je PSG treći sa 68 bodova.

[su_euro_soccer_bonus]

Jedini problem je u tome što njihovi suparnici imaju dvije utakmice manje.

Balotellijeva dva gola su ipak bila posebna.

Mariov rekord u gostima je bio grozan

Dok je on postigao 15 golova ove sezone, borio se sa jednim nesretnim rekordom, ali napokon ga je skinuo sa svojih ramena.

Također pročitajte: Evo gdje se kladiti na Dinamo protiv Rijeke

Ovo je bio prvi put da je Balotelli postigao gol u gostima u 563 dana, dolaze nam izvješća iz Bleachera.

https://twitter.com/pc_tw_futbol/status/850433484644425729

Da je to bilo sve što je učinio u Francuskoj, izgledalo bi mnogo bolje, ali u svoje 24 utakmice u Niceovom dresu, on je također dobio crveni karton tri i žuti sedam puta.

Takva vrsta discipline je rijetko potrebna za napadača, ali sve dok on drži Nice u konkurenciji za naslov, oni će sigurno biti u mogućnosti da mu oproste te prekršaje.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!