NaslovnicaVijestiBalotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub?

Balotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub?

Balotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub? Mario Balotelli konačno je napustio Premier ligu u posljednjim minutama prijelaznog roka ove godine, nakon iznimno neuspješnog dvogodišnjeg boravka u Liverpoolu.

Balotelli se vraća

Međutim, dok je kontraverzni napadač bio zauzet spašavanjem svoje karijere u Francuskoj, njegov agent, Mino Raiola je odlučan da vrati Balotellija engleskom nogometu.

Govoreći u intervjuu za Daily Mail, Raiola je rekao da će Premier liga ponovo poželjeti dobrodošlicu njegovom klijentu u samo godinu dana, nakon što je otišao.

“On ne može igrati u Italiji, zbog pažnje koju dobiva”, rekao je za Daily Mail o budućnosti Balotellija.

“Ako se pokaže da može postati stabilan u Nici i postizati golove, onda možete zamisliti kako će privlačan biti menadžerima Premier lige kao slobodan igrač narednog ljeta.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Francuska ga treba, kao što im je potreban i Zlatan Ibrahimović. On je dobar za ligu, ali će apsolutno biti napraviti taj povratak u Premier ligu.”

Kao agent Ibrahimovića, Paul Pogbe i Balotellija, Raiola je napravio karijeru na tome što je bio u mogućnosti da nagovara svoje visoko rangirane klijente.”

“Međutim, njegovo samopouzdanje može biti pogrešno ovaj put. Može li Balotelli uspjeti u Nici i onda se vratiti u Englesku? Dobro je krenuo, da li će tako ostati do kraja sezone, vidjet ćemo.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!