NaslovnicaVijestiBalotelli se vraća u reprezentaciju Italije?

Balotelli se vraća u reprezentaciju Italije?

Mario Balotelli, igrač francuske Nice, mogao bi da se vrati u reprezentaciju Italije, nakon dvoipogodišnjeg odsustva, još od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014.

reprezentaciju

Selektor Italije Gian Piero Ventura razgovaraće s nogometašem Nice Mariom Balotellijem o mogućem povratku u državni tim uoči utakmica u ožujku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Balotelli nije igrao za Italiju još od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, ali za sada ima dobru sezonu u Nici, gdje je postigao osam golova na osam utakmica.

“Razgovarat ću s Balotellijem prije nego što saopštim popis igrača uoči narednog okupljanja. Ne treba diskutirati o njegovim tehničkim kvalitetama, ali moji prethodnici su također rekli da bi trebalo procijeniti i neke druge stvari”, rekao je Ventura.

Italija je eliminirana u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Brazilu, gdje je nekolicina suigrača smatrala da je Balotelli smetnja u ekipi. On je tijekom karijere imao problema s ponašanjem, a u posljednje dvije sezone igrajući za Liverpool i Milan postigao je samo jedan gol u prvenstvu. On je ovog ljeta kao slobodan igrač iz Liverpoola je prešao u Nicu.

“Nitko ne sumnja da je Mario talentiran igrač i ja nemam ništa protiv njega. Ali, za svakog igrača, ne samo za Balotellija, važno je da bude sposoban biti dio grupe, da se žrtvuje, da dijeli i da ima razumijevanje. Postoje oni koji su to navikli da rade, a postoje i oni koji nisu. Nakon našeg razgovora moraće da se preispita i odgovori na mnoga pitanja, prije svega sebi”, naveo je selektor “azzurra”.

U nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, Italija će 24. ožujka dočekati reprezentaciju Albanije, a četiri dana kasnije igraće s Nizozemskom. Na tablici Grupe G Španjolska i Italija imaju po 10 bodova na prva dva mjesta, a samo će prvoplasirana ekipa otići direktno na SP.

Ventura je ovog ljeta, po završetku Europskog prvenstva u Francuskoj, na klupi Italije zamijenio Antonija Contea. “Azzuri” su u Francuskoj stigli do četvrtfinala, gdje ih je pobijedila Njemačka poslije izvođenja jedanaesteraca.

“Za sada bih dobru prijelaznu ocjenu dao samo za rezultate, ali za sve ostalo potrebno je mnogo posla. Moja želja za 2017. godinu je da se ekipa plasira na Svjetsko prvenstvo i da ga osvoji”, rekao je Ventura.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!