NaslovnicaVijestiBalotelli: "Trenutno sam na 60-65% svojih mogućnosti"

Balotelli: “Trenutno sam na 60-65% svojih mogućnosti”

Mario Balotelli iako nastupa sjajno za francusku Nicu, nije dobio poziv u italijansku reprezntaciju, ali on je fokusiran samo na svoj tim, a vjeruje da njegov tim može uzeti i naslov prvaka.

maxresdefault

“Nice je jako dobra momčad, čak i bez Marija jer i kada ja nisam igrao oni su bili jako dobri i pobijedili su. Što se mene tiče, ponosan sam što smo prvi u prvenstvu, ali mi to nije dovoljno – želim još više, želim osjetiti da sam bolji i želim postizati više golova. Možemo li osvojiti prvenstvo? Da, moguće je ali bit će teško. Teško je u Ligue 1, mislio sam da će biti puno jednostavnije,” rekao je Mario Balotelli Telefootu.

Francuski novinari su ga upitali daje li savjete mlađim igračima s obzirom da je nastupao u velikim svjetskim klubovima.

“Iskreno, i ne pričam baš puno. Ali kada vidim neke stvari, kao igrača koji može biti bolji, dam mu savjet – ako može bolje pucati s desnom ili s lijevom nogom. U takvim situacijama, da. Pokušavam pomoći momčadi onime što radim na terenu, radije nego pričom. Takav sam.”

“Iz dječaka sam se razvio u muškarca i to je razlika. Imam vremena da povratim svoju formu, a ako uspijem to će biti dobro za momčad. Trenutno sam na 60-65% svojih mogućnosti.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!