NaslovnicaVijestiBalotelli želi doći kod nas

Balotelli želi doći kod nas

Mario Balotelli sasvim sigurno neće karijeru nastaviti u Liverpoolu. Taj podatak zapravo i nije neko iznenađenje, a potpuno jasno postalo kada je Klopp ostavio bivšeg talijanskog reprezentativca u Engleskoj i umjesto da s momčadi krene na turneju. Balotelli koji je 2014. godine stigao u Liverpool za redse je nastupio 16 puta i postigao 1 pogodak. Prošlu sezonu proveo je u Milanu, ali ni tamo nije izborio značajniju minutažu, skupivši 20 nastupa (većinom ulasci s klupe) i pritom postigao 1 pogodak.

Mario Balotelli

Ipak, odlazak iz Liverpoola nikako nije lagan posao, jer nije puno klubova spremno redsima isplatiti odgovarajuću odštetu, te nakon toga ispuniti uvjete koje zahtjeva Balotelli odnosno njegov menadžer Mino Raiola. Zbog toga su ovog napadača najčešće selili putem Kine ili SAD u kojima se okreću ogromni novci i igra nogomet na puno nižoj razini. Balotelli pak nije bio posebno zainteresiran za takve opcije, jer još je relativno mlad za takve egzotične destinacije.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Čini se kako je napokon našao klub koji je spreman zadovoljiti i njegove i uvjete Liverpoola. Radi se o prvaku Turske Besiktasu koji je nakon odlaska Gomeza ostao bez zvučnog napadača. Predsjednik Besiktasa Fikret Orman rekao je: “Mi želimo Balotellija i Mario želi doći k nama!” i time naznačio da su pregovori u tijeku. Zanimljivo od Turskih se klubova Balotellija povezivalo sa Fenerbahceom i Galatasarayom, a na kraju će pobjedu odnijeti Besiktas.

Ukoliko 25-godišnji Balotelli pređe u Besiktas mogla bi mu to biti jedna od posljednjih prilika da se vrati u staru formu i opravda status jednog od najtalentiranijih napadača od prije nekoliko godina. U Besiktasu bi se Balotelli za mjesto u prvoj momčadi borio sa domaćim igračima Tosunom i Pektemekom.

Balotelli je u dosadašnjoj karijeri s 25 godina već nastupao za Inter, Milan, Manchester City, Liverpool, a za talijansku reprezentaciju skupio je 33 nastupa i 13 pogodaka.

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!