NaslovnicaVijestiBANKROT? Ma nema šanse! Milan u svoje redove dovodi nekadašnjeg igrača Manchester...

BANKROT? Ma nema šanse! Milan u svoje redove dovodi nekadašnjeg igrača Manchester Citya u velikom transferu!

AC Milan, unatoč navodnom stečaju, neće odustati od transfer politike. Prema pisanju nekolicine talijanskih medija, Nikola Kalinić, koji je došao u klub prije početka ove sezone, oprostiti će se od dresa italijanskog velikana nakon kraja ove sezone, a u klub će ekspresno stići zamjena za njega. I to kakva!

Milan u svoje redove dovodi

Trenuti hrvatski reprezentativac došao je u Milana kao “novi stroj za golove”, ali je u 24 nastupa postigao samo 4 gola, što je za bilo kojeg napadača a posebno Kalinića, premalo.

Milan se trenutno nalazi na 7. mjestu i za vodećim momčadima zaostaje za čak 25 bodova. Novi kineski vlasnici potrošili su čak 194 milijuna na pojačanja, ali ni to nije ni pomoglo. Unatoč “zvučnim” pojačanjima, novo lice u vrhu napada na ljeto će biti prioritet.

>> Fernando Torres na ljeto napušta Atletico, poznata i nova destinacija iskusnog napadača!

Zato će talijanski gigant učiniti sve kako bi osigurao dolazak Edina Džeke, koji i ove sezone igra sasvim pristojno za Romu, dok je prošle godine bio prvi strijelac lige. Edina je želio Chelsea zimskom transfer roku, ali do transfera nije došlo jer je Džeko odbio ponudu Plavaca.

[su_bet365_app]

Drugi izbor bit će Mario Balotelli. Povremeni talijanski reprezentativac igra sjajno za Nicu ove sezone a na 28 utakmica postigao 21 pogodak. Balotelli je već bio član Milana u sezonama 2013. i 2014. te 2015. i 2016., ali je igrao kao posuđen igrač Manchester Citya.

Treba istaknuti da su oba igrača zajedno igrali u Manchster Cityu od 2011. i 2013. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!