NaslovnicaVijestiBarça bez jednog od najboljih igrača u El Clasicu?

Barça bez jednog od najboljih igrača u El Clasicu?

Malaga je za vikend šokirala Barçu savladavši ih na svom stadionu sa 2-0. Malaga je tako katalonskom timu otežala bitku za titulu u španjolskoj Primeri, a sada možemo slobodno reći da Barça ima veoma male šanse za osvajanje nakon iznenađujućeg poraza od Malage. Međutim, Barçini problemi tek počinju, kako piše španjolska Marca katalonski tim bi mogao ostati bez jednog od najboljih igrača u El Clasicu.

u el clasicu

Svi su očekivali pobjedu Barçe na La Rosaledi, pogotovo jer je Real nešto ranije remizirao sa Atleticom Madridom i tako ispustio dva boda, no katalonski tim nije iskoristio svoju priliku.

Prvi pogodak za Malagu postigao je bivši igrač Barcelone, Sandro Ramirez. Barçin povratak u utakmicu je bio još teži kada je zvijezda tima, Neymar dobio drugi žuti karton i tako ostavio Katalonce sa igračem manje. Njegova drskost bi ga mogla skupo koštati, ne samo njega, već i cijeli Barçin tim.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Nakon što ga je sudac isključio, brazilska superzvijezda je ironično pljeskala na odluku suca da ga isključi. Kako piše španjolska Marca, njegova ironičnost bi ga mogla koštati El Clasica sljedeći tjedan jer će mu Španjolski nogometni savez izreći uskoro kaznu za takvo ponašanje.

>>Andre Gomes je novi Xavi! Nevjerojatne brojke Portugalca!

Marca tvrdi da će Neymar biti kažnjen zabranom igranja tri utakmice: jedna utakmica zbog crvenog kartona, i dvije zbog sarkastičnog aplauza, iako Španjolski nogometni savez još zvanično nije saopštio odluku, no trebali bi najkasnije do sutra, piše ugledna Marca.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!