NaslovnicaVijestiBarça dovodi novog trenera i plaća ga 8 milijuna eura po sezoni!

Barça dovodi novog trenera i plaća ga 8 milijuna eura po sezoni!

Luis Enrique je nakon pobjede protiv Sportinga 6-1 poručio da nakon sezone napušta Barcelonu, i tako šokirao mnoge. Međutim, iz katalonskog kluba su se odmah bacili na potregu za drugim stručnjakom koji će moći Barçu držati na samom vrhu europskog nogometa. Do sada su se spominjala neka imena, ali najzvučnije ime spomenuo je katalonski list AS, riječ je o Massimilianu Allegriju koji bi mogao preuzeti ulogu novog trenera katalonskog giganta.

novog trenera

Iz Barçe su rekli da ime novog trenera neće biti poznato prije srpnja, no vjerojatno će se već prije znati tko će naslijediti Enrique na klupi katalonskog klupa. Kako piše ugledni katalonski list AS, iz Barçe će ponuditi Allegriju veoma dobar ugovor koji bi rijetko tko odbio.

Riječ je o trogodišnjem ugovoru, a njegova godišnja plaća bi iznosila vrtoglavih osam milijuna eura. Vrijeme će pokazati koliko u ovim pričama ima istine, ali jedno je sigurno, a to je da će Massimiliano Allegri na Camp Nou uskoro doći ali kao trener Juventusa protiv kojeg Barcelona igra u četvrtfinalu Lige prvaka.

Talijanski stručnjak je na odličnom putu da sa Starom damom osvoji treći uzastopni naslov prvaka u Italiji, a također imaju dobre šanse i u Ligi prvaka jer smo vidjeli da Barça nije nepobjediva, no sigurno da ih čeka težak zadatak protiv Barcelone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prvi dvoboj između Juventusa i Barcelone igra se 11. travnja na Juventus Areni, a uzvrat sedam dana kasnije na Nou Campu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ovu situaciju znat će iskorisiti iskusni kladioničari s obzirom da najpopularnija svjetska kladionica, bet365 nudi nam čak 15.00 koeficijent da će upravo Massimiliano Allegri biti novi trener Barçe. Prvi favorit je Juan Carlos Unzue sa tečajem 1.61, a na drugom mjestu je Ernesto Valverde. Međutim, oklada na Allegrija bi sigurno bila pravi ‘valuebet’ s obzirom da će sigurno talijanski stručnjak razmišljati o ponudi iz katalonske prijestolnice s obzirom da rijetko koji trener ima plaću od 8 milijuna eura po sezoni.

KLADI SE ONLINE

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!