NaslovnicaVijestiBarça može ponovo računati na Messija, Juventus bez Higuaina, Bayern bez Neuera

Barça može ponovo računati na Messija, Juventus bez Higuaina, Bayern bez Neuera

Naredna dva dana očekuju nas uzbudljivi mečevi u najelitnijem europskom klupskom natjecanju Ligi prvaka. Dinamo iz Zagreva dočekuje francuskog predstavnika Lyona koji se nalazi na trećem mjestu, a još imaju šanse za plasman u drugi krug Lige prvaka. Dinamo je na posljednjem mjestu bez bodova i bez ijednog postignutog pogotka. Možda i najvažnija vijest za sve ljubitelje nogometa jeste da Barcelona može ponovo računati na Lionela Messija.

lionelmessifcbarcelonavmanchestercityokgsb70xnvfx-640-x-427

Barcelona je u prošlom kolu španjolske Primere odigrala 0-0 sa Malagom, a za katalonski tim nije nastupao najbitniji igrač Lionel Messi. Posljednje informacije kažu da bi Lionel Messi trebao biti spreman za sutrašnji ogled Barcelone i Celtica, te da bi Luis Enrique mogao ponovo računati na njega.

Ekipa Bayerna će gostovati Rostovu u srijedu, a bavarski tim će biti lišen usluga Manuela Neuera koji neće putovati u Rusiju. Međutim, njemački predstavnik će biti jači za Javija Martineza i Arjena Robena.

Juventus će igrati protiv Seville, a trener italijanskog tima neće moći računati na usluge napadača Paula Dybale, Marka Pjace i Gonzala Higuaina, tako da će im preostati samo dvije opcije u napadu – Mario Mandžukić i 16-godišnji Moise Kean. Zbog ozljede, u Španjolsku neće putovati ni Medhi Benatia.

Kod Seville je jedino upitan Samir Nasri, trener Sampaoli je rekao da neće riskirati.

“Nasri je danas bolje trenirao nego jučer, ali i dalje nemam predstavu u kakvom će stanju biti sutra. Ključnih je narednih 48 sati, ali neću riskirati. Postoje mečevi koji dolaze, uključujući i posljednju utakmicu da se kvalificiramo dalje u Lyonu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!