NaslovnicaVijestiBarça nakon seznacionalnog plasmana u četvrtfinale dovodi odličnog igrača?

Barça nakon seznacionalnog plasmana u četvrtfinale dovodi odličnog igrača?

Barça je jučer na senzacionalan način prošla u četvrtfinale Lige prvaka savladavši PSG na Camp Nouu rezultatom 6-1. Dan nakon najvećeg preokreta u povijesti nogometa pojavila se vijesti da bi srpski nogometni reprezentativac Nemanja Matić mogao od ljeta prijeći u tim Barcelone.

četvrtfinale

Kako prenosi ugledni španjolski list Marca, čelnici Katalonaca Robert Fernandez i Urbano Ortega boravili su u Londonu u ponedjeljak, kako bi na djelu vidjeli Matića na meču West Hama i Chelseaja (1:2), ali je on ostao na klupi i ušao u posljednjih 20 minuta.

Pored Matića, na skeneru Barcelone su i dvojica Španjolaca César Azpilicueta i Marcos Alonso, ove sezone su vrlo zapaženi zahvaljujući odličnim rezultatima i prvom mjestu Chelseaja. Isti izvor navodi da bi Matić bio odlična zamjena za Andrea Gomesa koji ne pruža partije koje se od njega očekuju. Portugalski nogometaš odigrao je veoma loše u prvoj utakmici Barçe i PSG-a u Parizu, a prema mišljenju mnogih navijača, Gomes je jedan od većih krivaca za poraz katalonskog tima od 4-0 na Parku prinčeva.

Matić igra četvrtu godinu na “Stamford Bridgeu” u drugom mandatu, a ove sezone je u svim natjecanjima upisao 28 nastupa. Tijekom karijere bio je član Kolubare, slovačkih Košica, Vitessea i Benfice, dok za reprezentaciju Srbije ima 30 mečeva i jedan pogodak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!