NaslovnicaVijestiBarca odbila ponudu Intera, pregovori oko transfera se nastavljaju

Barca odbila ponudu Intera, pregovori oko transfera se nastavljaju

Pregovori kluba iz Milana i Barcelone se nastavljaju, pošto je Barca odbila ponudu Intera za svog nogometaša vrijedu 20 milijuna eura + bonusi.

Sportski direktor Intera Piero Ausilio je izjavio da je spreman da se sastane sa dužnosnicima Barcelone u toku ovog tjedna kako bi ubrzao pregovore oko transfera svestranog veznog igrača.

Rafael Alcántara do Nascimento, poznatiji kao Rafinha, meta je Intera u ovom prijelaznom roku, i klub sa Meazze čini sve kako bi ga doveo u svoje redove.

[su_watch_live_football]

Mundo Deportivo tvrdi kako je Barcelona već odbila početnu ponudu od 20 milijuna eura + 3 milijuna eura bonusa od italijanskog kluba, jer Katalonci navodno žele čak 40 milijuna za svog igrača.

Pregovori su zapeli zbog, razumljivo, ogromnog razilaženja ponude i očekivanog obeštećenja, ali sve navodi na to da će se Inter vratiti sa poboljšanom ponudom za 24-godišnjeg Brazilca prije kraja mjeseca, odnosno završetka prijelaznog roka.

Senzacionalan transfer na pomolu, Milan dovodi još jednog napadača sa Balkana?!

Suarez otkrio Coutinhu: Ovaj igrač napušta Barcu!

Španjolski medij takođe navodi da je Inter već dogovorio detalje četveroipogodišnjeg ugovora sa Rafinhom, te da ga od momčadi Luciana Spallettija dijeli još samo pristanak njegovog matičnog kluba.

Rafinha nije odigrao utakmicu još od travnja 2017. zbog ozbiljne ozljede koljena, koja je zahtijevala dvije hirurške intervencije. On je dobio zeleno svjetlo od medicinskog tima prošlog mjeseca, ali Valverde mu još uvijek nije ukazao priliku, što nagovještava da nije u njegovim planovima.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ovog vikenda ga je ostavio izvan momčadi iako su Philippe Coutinho, Paco Alcacer, Samuel Umtiti i Nelson Semedo morali da propuste utakmicu protiv Real Sociedada zbog ozljeda.

Arda Turan je već napustio klub, preselivši se u istanbulski Basaksehir, pošto je bio u sličnoj situaciji, a blizu odlaska su i Aleix Vidal i Gerard Deulofeu.

Na izlaznim vratima je takođe i Andre Gomes, koji je pružao uglavnom neubjedljive partije na Camp Nou od prelaska iz Valencije prije godinu i po dana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!