NaslovnicaVijestiBarca prodaje ovih osam igrača zbog Griezmanna!

Barca prodaje ovih osam igrača zbog Griezmanna!

Barca prodaje čak osam igrača zbog Antoinea Griezmanna, koji je prioritet broj jedan katalonskog kluba u prijelaznom roku. Sve na Camp Nou je podređeno transferu francuskog napadača, koji je već dugo na radaru Blaugrane.

Barcelona će 100 milijuna eura za najboljeg nogometaša Atletica Antoinea Griezmanna osigurati prodajom igrača iz svojih redova, među koja su čak osmorica.

Na izlaznim vratima Nou Campa su Lucas Digne, Andre Gomes, Aleix Vidal, Paco Alcacer, Denis Suarez, Gerard Deulofeu, Munir El-Haddadi i Rafinha Alcantara, pa Barcelona planira da njihovim odlaskom zaradi novac za Francuza.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Jasno je da spomenuta osmorica vrijede i više od 100 milijuna eura, ali je pitanje da li će svi otići, odnosno u mnogome ovisi od zainteresiranih klubova i koliko su spremni platiti obeštećenje.

Oni su trenutno u drugom planu, El-Haddadi, Deulofeu i Rafinha su na pozajmicama u Alavesu, Watfordu i Interu i postoji mogućnost da ih otkupe ti klubovi.

>> Real Madrid pronašao pojačanje u Barceloni: Los Blancosi koriste situaciju i dovode zvijezdu sa Nou Campa

>> Barca spremna da proda Suareza, i to pod ovim uvjetom!

Da je transfer Griezmanna praktički već gotova stvar, potvrdio je čak je i sam Luis Suarez: “Ponosan sam kada vidim da u naš tim dolaze kvalitetni igrači kao što je Griezmann, isto kao što su bili i Dembele i Coutinho.”

“Griezmann je igrač koji donosi ogroman kvalitet i pravi razliku, a već godinama igra na najvišem nivou. On je ključan igrač Atletico Madrida i to je fundamentalno”, rekao je Suarez.

Kako god, Barcelonin prioritet u narednom prijelaznom roku je definitivno završiti transfer Griezmanna, na čemu radi već nekoliko mjeseci unazad. Nakon propuštene prilike zimus, kako stvari stoje, izgleda da će ovaj put u tome i uspjeti.

Griezmanna nakon završetka sezone sa Atleticom, sa kojim igra u finalu Lige Europe protiv Olimpique Marseillea u Lyonu 16. svibnja, a nakon toga ga očekuju pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sa reprezentacijom Francuske, koje se održava od 14. lipnja do 15. srpnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!